Aktepe Mahalle Muhtarı Şaban Özdemir’den yetkililere çağrı: "Sorunlar artıyor çözüm bekliyoruz"

Ankara'nın Keçiören ilçesine bağlı Aktepe Mahalle Muhtarı Şaban Özdemir, mahallenin çözülmeyen sorunlarını ve bu sorunlara yönelik çözüm beklentilerini dile getirdi. Özdemir, bazı sokaklardaki ASKİ kanal altyapısının eski olduğunu, sağlık ocağı ve camide yaşanan yetersizliklerden şikayetçi olduklarını belirtti. Mahallenin bu sorunlarını ısrarla ilgililere bildirdiklerini söyleyen Özdemir, henüz bir sonuç alamadıklarını vurguladı.

Aktepe Mahalle Muhtarı Şaban Özdemir’den yetkililere çağrı: "Sorunlar artıyor çözüm bekliyoruz"
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: BÜŞRA SAĞLAM

Ankara’nın Keçiören ilçesine bağlı Aktepe Mahalle Muhtarı Şaban Özdemir, bazı sokaklarda ASKİ kanal altyapısının eski olmasından dolayı yeteri kadar su çıkmadığını bildirdi.

“SU YETERSİZLİĞİ VATANDAŞLARI MAĞDUR EDİYOR”

Defalarca yetkililere bildirmelerine rağmen bir yol alamadıklarını ifade eden Özdemir, “Aktepe 951. Cadde'nin devamı ile Fevzi Başaran Caddesi'nin bir üst kısmında yeteri kadar su çıkmıyor. Bundan dolayı vatandaşlar kombiyi ya da makineleri rahat çalıştıramıyor. Bu sorunları ısrarla ilgililere bildirmemize rağmen şu ana kadar bir karınca boyu yol alamadık. Artık yetkililerin yoğunluğundan mı yoksa duyarsızlığından mı bilemiyorum.” diye konuştu.

“CAMİ, SAĞLIK OCAĞI VE POSTANE SORUNUNA ÇÖZÜM BEKLİYORUZ”

Aktepe’nin Keçiören ilçesinin en eski yerleşim yerlerinden bir tanesi olduğunu söyleyen Özdemir, mahallenin diğer sorunlarından birinin de Hacı Hasan Cami’nin çok eski olması ve cemaatin ihtiyaçlarına yeterince hitap edememesi olduğunu bildirdi. Özdemir, “Cemaat, caminin yenilenmesi ısrarla talep ediyor. Sadece belediyelerin değil, hayırseverlerin de bu konuda katkıda bulunmasını istiyoruz.” dedi.

cami.jpeg

caminin-etrafi.jpeg

Aktepe Mahallesi sakinlerinin sağlık ocağı ve postanenin yetersizliği nedeniyle sıkıntı yaşadıklarına dikkat çeken Muhtar Özdemir, mevcut sorunları yetkililere ilettiklerini belirtti.

Özdemir, postanenin ve sağlık ocağının yetersizliğini şu sözlerle dile getirdi: “Küçülmeye gidildiği için mevcut postane başka bir yere taşındı. Yaşlı nüfusumuz oldukça fazla ve bu insanlar internet bankacılığını bilmiyor. Maaşlarını almak ya da faturalarını ödemek için postaneye gidiyordu. Lakin şu an farklı bölgelerdeki postanelere gitmek zorunda kalıyorlar. Sağlık ocağı ise eski bir yapıya sahip. Bazı yerlerin tamir edilmiş olmasına rağmen vatandaşlar sağlık ocağını yeterli bulmuyor.”

saglik-ocagi.jpeg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.