Ankara ilçe belediye başkanlarından 1 Mayıs mesajı!

Ankara'nın ilçe belediye başkanları, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ankara ilçe belediye başkanlarından 1 Mayıs mesajı!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı. Güner, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, "Evinin bereketi, çocuğunun geleceği için, insanca yaşamak için emek verenlerin günü bugün, mücadelenin, birliğin, dayanışmanın günü. Yaşasın #1Mayıs" ifadelerini kullandı.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı. Tiryaki, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, "Çalışan, üreten, geleceğimize ve ülkemize değer katan tüm işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun." dedi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Yaşar, mesajında, şunları söyledi:

"Emeğin en yüce değer olduğunu bir kez daha vurguladığımız bu anlamlı günde, alın teri ve emeğiyle ülkesini ve toplumunu daha iyi bir yere taşımak için çabalayan, haksızlık ve sömürüye karşı dik duran ve sesini çıkaran tüm emekçilerimizin haklarını savunmaya ve dayanışmamızı güçlendirmeye devam edeceğiz. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun."

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı. Acar, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, "Başta belediyemizde birlikte emek verdiğimiz mesai arkadaşlarım olmak üzere, helal rızık peşinde koşan tüm işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum. Tüm işçilerimize sağlıklı, huzurlu bir hayat diliyorum." ifadelerini kullandı.

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, " Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun. Tüm emekçilerin alın teri ve fedakarlıkları için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ise 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, "Ülkemiz ve milletimiz için gece-gündüz demeden çalışan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun." dedi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.