Ankara Vali Yardımcıları ve kaymakamlar asayiş için bir araya geldi

Ankara Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Toplantısı, Ankara Valisi Vasip Şahin'in başkanlığında bugün gerçekleştirildi. Toplantıda; güvenlik ve asayiş konuları başta olmak üzere ilçelerle ilgili genel konu ve sorunlar ele alındı.

Ankara Vali Yardımcıları ve kaymakamlar asayiş için bir araya geldi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Vali Şahin, son atama kararnamesi ile başka görevlere tayin edilen vali yardımcısı ve kaymakamlara yaptıkları hizmetler için teşekkür ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.

vali-toplanti.jpg

Ankara Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Vali Vasip Şahin başkanlığında gerçekleştirilen Ankara ili Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Toplantısında; güvenlik ve asayiş konuları başta olmak üzere ilçelerle ilgili genel konu ve sorunlar görüşüldü. Vali Şahin, son atama kararnamesi ile başka görevlere tayin edilen Vali Yardımcısı ve Kaymakamlara yaptıkları hizmetler için teşekkür ederek yeni görevlerinde başarılar diledi." ifadeleri kullandı.

ANKARA'DA ZEHİR TACİRLERİNE GEÇİT YOK

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Asayiş ve Narkotik Suçlarla mücadele kapsamında 3 Temmuz 2024 tarihinde Altındağ ilçesinde düzenlenen operasyonlar neticesinde; 145 bin 376 adet GALARA 300 MG Sentetik Ecza Maddesi 3 adet Cep Telefonu ve Sim Kart 2 adet Hassas Terazi Paketleme Malzemeleri (sentetik ecza) ele geçirdi.

Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada, konunun devamına yönelik yapılan çalışmalarda şüphe üzerine durdurulan bir araçta 10 bin 384 Galara tablet elde ele geçirildiğini ifade edilerek, "Şahısların zula olarak kullandığı bir apartmanda yapılan aramada ise 135 bin 376 Galara hap daha ele geçirilmiştir. Olayla ilgili 2 şahıs yakalanmış olup; soruşturma devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, Ankara'da zehir tacirlerine fırsat verilmeyeceği belirtilerek "Vatandaşımızın sağlığına kasteden zehir tacirlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yapılacak yoğun çalışmalarla aman verilmeyecek; devletimizin tüm imkânlarıyla takip ve denetimlerimiz hız kesmeden sürdürülecektir." denildi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.