Ankara Yenimahalle'deki cinayetle ilgili 1 şüpheli daha tutuklandı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde başından silahla vurulan kişi ile ilgili soruşturmada bir şüpheli daha tutuklandı. Olayla ilgili tutuklu sayısı 3'e yükseldi.

Ankara Yenimahalle'deki cinayetle ilgili 1 şüpheli daha tutuklandı
Yayınlanma:

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, Güventepe Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda Ulaş Birliker adlı genç, başından silahla vurularak ağır yaralanmıştı. Olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edilmiş, Birliker Yenimahalle Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmış ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Olay sonrası Cinayet Büro Amirliği tarafından başlatılan soruşturmada, husumetli olduğu belirtilen E.K. ve C.Y. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Bu şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken; daha sonra olayla ilişkisi olduğu düşünülen üçüncü bir şüpheli, K.Ö. de polis tarafından gözaltına alındı.

Bugün K.Ö. mahkemeye sevk edildikten sonra mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu gelişmeyle birlikte olayla ilgili tutuklu sayısı 3'e yükseldi.

Soruşturma devam ederken, Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayın detaylarını ve şüphelilerin ilişkilerini araştırmaya devam ediyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.