Ankara'daki yağış etkisini sürdürüyor

Ankara'da dün akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağış, etkisini sürdürüyor. Yağışın süreceğini belirten Ankara Valisi Vasip Şahin, vatandaşları önlem almaları konusunda uyardı. Ekipler, su birikintilerini tahliye etmek ve trafiği düzenlemek için yoğun çaba harcıyor. Ankara'da etkili olan yağış bugün de devam decek.

Ankara'daki yağış etkisini sürdürüyor
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Ankara'da dün akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağış etkisini sürdürüyor. Yoğun yağış nedeniyle yollar, metro istasyonları ve alt geçitler su altında kaldı, birçok araç mahsur kaldı. Ankara Valisi Vasip Şahin, can kaybı veya yaralanan olmadığını duyurdu.

yagis.jpg

YAĞIŞLAR SÜRECEK

Yağışın süreceğini belirten Vali Şahin, vatandaşları önlem almaları konusunda uyardı. Ekipler, su birikintilerini tahliye etmek ve trafiği düzenlemek için yoğun çaba harcıyor. Belediye ekipleri, su baskınlarının yaşandığı bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor.

park.jpg

GEREKLİ ÖNLEMLER ALINIYOR

Ankara'da etkili olan yağışın, bugün de devam etmesi bekleniyor. Meteoroloji yetkilileri, yağışın akşam saatlerine kadar devam edeceğini ve şiddetini artırabileceğini bildirdi. Vatandaşlar, yağışın neden olabileceği olumsuz etkilere karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.
Ankara'da yaşanan bu yoğun yağış ve dolu, şehirde ciddi bir ulaşım ve güvenlik sorunu oluşturdu. Yetkililer, vatandaşların güvenliğini sağlamak için gerekli önlemleri almaya devam ediyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.