Ankaragücü’nde teknik direktör için yeni isim: Ömer Erdoğan’la birlikte en güçlü aday Taner Taşkın

Geçen sezon Süper Lig’den düşen Ankaragücü’nde kaos dolu sezonun hemen başında Kemal Özdeş sonrasında da Cihat Arslan’la da yollar ayrılmıştı. Arslan sonrası Ankaragücü için çok sayıda isim konuşulurken kaynaklara göre Ömer Erdoğan ve Taner Taşkın en güçlü adaylar.

Ankaragücü’nde teknik direktör için yeni isim: Ömer Erdoğan’la birlikte en güçlü aday Taner Taşkın
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Ankaragücü, Süper Lig’e veda ettikten sonra Emre Belözoğlu ile yolları ayırmış ardından TFF 1. Lig için Kemal Özdeş’le anlaşmıştı. Özdeş, maça dahi çıkmadan 26 gün sonra sürpriz şekilde görevden alınmış yerine de Cihat Arslan getirilmişti. Geldiği ilk günden bu yana taraftarla iyi ilişkiler kuramayan Cihat Arslan da 5 maç sonunda 2 galibiyet 3 mağlubiyetle Başkent’e veda etmişti.

SOSYAL MEDYADA ÇOK SAYIDA İSİM KONUŞULUYOR

Ankaragücü’nde Cihat Arslan sonrası çok sayıda isim teknik direktör olarak ortaya atılırken Arslan döneminde de taraftarın çok istediği Ömer Erdoğan’la yaşanan görüşmelerde pürüzler mevcut. Ankaragücü’nün Ömer Erdoğan konusunda ısrarlı bir tavır gösterdiği öğrenilirken yönetimin içinde Erdoğan’ın yerine isim önerisinde bulunan isimler de var. Ankaragücü’nde Ömer Erdoğan dışında Kenan Koçak, Adrien Mutu, Hakan Keleş hatta Mustafa Kaplan isimleri sıkça sosyal medyada konuşulsa da Ankaragücü’nde Ömer Erdoğan’la anlaşma gerçekleşmezse gidilecek diğer isim Taner Taşkın olacak.

SON OLARAK BANDIRMASPOR'U ÇALIŞTIRDI

Kariyerinde daha önce Ankara’da Ankaraspor ve Ankara Keçiörengücü’nü çalıştıran 51 yaşındaki Taner Taşkın geçen sezon TFF 1.lig’de Bandırmaspor’un başında 10 maça çıkmış 6 galibiyet 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet almıştı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.