Ankaralılar, Mamak'ta doğal güzellikleri keşfediyor

Ankaralılar, her hafta sonu “Mamak Ekolojik Yerel Değerler Gezisi” ile Mamak'ın doğal ve kültürel zenginliklerini keşfetme fırsatını yakalıyor. Bu hafta sonu, 12 Ekim'de Kutludüğün, Kıbrıs Kanyonu ve Gökçeyurt Ekovadi, katılımcıları bekliyor. Başvurular ise 4-11 Ekim tarihleri arasında yapılabilecek.

Ankaralılar, Mamak'ta doğal güzellikleri keşfediyor
Yayınlanma:

"Mamak Ekolojik Yerel Değerler Gezisi", Ankaralıları Mamak'ın doğal güzellikleriyle buluşturmaya devam ediyor. Her hafta Ankaralılara farklı deneyimler sunan bu geziler, 26 Ekim tarihinde son buluyor. Her hafta, farklı ilçelerden katılımcıların yer adlığı bu etkinlikler, Kutludüğün, Kıbrıs Kanyonu ve Gökçeyurt Ekovadi'ni içeren bir rota üzerinde gerçekleştiriliyor. Ulaşım ve rehberlik hizmetleri Mamak Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sağlanıyor.

"HER CUMARTESİ DÜZENLENİYOR"

"Mamak Ekolojik Yerel Değerler Gezisi" gezisi hafta sonları Ankara'nın doğal güzelliklerini keşfetmek isteyenler için eşsiz bir fırsat sunuyor. Orta zorluk seviyesindeki trekking parkurlarında yürüyüş yapma imkânı, sağlık sorunları olmayan herkes için açık. Geziler, her Cumartesi 09:00-16:00 saatleri arasında düzenleniyor.

mamak-gezihaftasonu.jpg

Bu gezilerin ilki, 21 Eylül’de Çankaya ilçesinden katılanlarla gerçekleştirildi ve ilk başvurular 13-20 Eylül tarihleri arasında yapıldı. Geziler, 26 Ekim tarihine kadar devam edecek ve Altındağ, Keçiören, Etimesgut, Sincan ve Yenimahalle ilçelerinde yaşayan Ankaralılar, Mamak'ın doğal zenginliklerini keşfetme şansını yakalayacak.

ekran-goruntusu-2024-10-07-134447.png

Mamak Belediyesi, bu etkinlikle birlikte hem bölgenin eşsiz doğasını tanıtmayı hem de Ankaralıların doğa ile iç içe vakit geçirmelerini sağlamayı amaçlıyor. Bu hafta sonu gezisi için https://kirsalrandevu.mamak.bel.tr/ adresinden başvuru yapabilirsiniz.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.