Cem Yılmaz ekonomiden dert yandı: Biz seçkin fakirleriz

Komedyen Cem Yılmaz, Fatih Altaylı’nın YouTube programına katıldı ve program sırasında dizi senaryosu yazmanın zorluklarını mizahi bir üslupla ele aldı. Programın bir bölümünde Altaylı, Yılmaz’a “Sende para çok” diye takılınca, Yılmaz esprili bir şekilde “Hayır, hayır aşk olsun. Nerede? Bu memleketin şu durumunda mı?” diyerek karşılık verdi.

Cem Yılmaz ekonomiden dert yandı: Biz seçkin fakirleriz
Yayınlanma:

Komedyen Cem Yılmaz, gazeteci Fatih Altaylı’nın youtube kanalına konuk oldu. Yılmaz, programda hem dizi yazmanın zorluklarına hem de Türkiye’nin içerisinde bulunduğu ekonomik zorluklara değindi.

Yılmaz programda, "'Erşan Kuneri'nin yeni sezonunu Çatalca'daki evde yazdım. Vakit geçiriyordum bununla ilgili eve kapandım. Dedim ki en azından bir 15-20 gün hiç İstanbul'a gelmeyeyim, yazayım. Evde çalışan arkadaşım arada bir bana 'Ya bir şey yer misiniz abi, çay içer misiniz?' diye soruyor falan bir müddet sonra halime çok acıdı. 'Cem Bey bir şey soracağım. Siz ne yapıyorsunuz?' dedi. Dedim, 'Yavrum ben işte diziyi yazıyorum'. 'Böyle mi yazılıyor?' dedi ağlamaklı. Dedim, 'Valla böyle yazılıyor'. O kısmı, o çileyi emin ol süsleyerek söylemiyorum, çileli bir kısmı var" ifadelerini kullandı.

Fatih Altaylı'nın "Ya para için yapılacak iş değil, ben sana söyleyeyim. Zaten para çok sende" yorumuna ise Yılmaz, esprili bir şekilde, "Hayır, hayır aşk olsun. Nerede? Bu memleketin şu durumunda mı? Biz seçkin fakirleriz ya şu anda" diye yanıt verdi.

Programda Cem Yılmaz'ın A.R.O.G açıklaması da gündem oldu. "A.R.O.G" filmini 4 milyon kişinin izlediğini ancak neredeyse hiç kar edemediğini söyleyen Yılmaz, "Biz hasılatı zarfla aldık, karımız bu kadardı" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.