Ankara’nın göz bebeği: Botanik Park

Ankara’nın en kalabalık parklarından biri olan Botanik Park, doğal güzelliğiyle ziyaretçilerini büyülüyor.

Ankara’nın göz bebeği: Botanik Park
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Ankara doğal güzellikleriyle de ünlü bir şehir. Parkları, mesire alanları, gölleri ile Başkentlilerin ve şehir dışından gelen misafirlerin her zaman ilgisini çeken şehirlerden bir tanesi olmuştur.

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan Botanik Parkı, yerli ve yabancı turistlerin her zaman ilgi odağı oluyor. Çankaya ve Cinnah caddelerinin arasında yer alan Başkent’in en önemli parklarından Botanik Parkı her mevsim ziyaretçilerini ağırlıyor.

Ankara’nın en kalabalık parklarından biri olan Botanik Parkı, doğal güzelliğiyle cezbediyor.

img-3806.jpg

Özellikle şu günlerde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarında Başkentlilerin adresi Botanik Park oldu.

Uzun yürüyüş yolları, sessiz sakin bir şekilde vakit geçirebileceğiniz bankları, ağaç altında sandalyenizi atıp oturacağınız alanlarıyla ve sadece doğayı dinleyebileceğiniz harika doğal alanlardan birisi.

indir-1.jpg

65 bin metrekarelik büyük bir alanda yer alan Botanik Park, içinde yüzlerce ağaç, odunsu bitki ve çok sayıda çeşitli çiçeğe ev sahipliği yapıyor.

Parkta, kendiniz de masa sandalye getirerek herhangi bir konumda keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Hafta sonu tatilini ailesiyle geçirmek isteyenlerin de uğrak noktası olan ve düğün fotoğrafçılarının "doğal stüdyo" olarak kullandığı park, en mutlu anlarını ölümsüzleştirmek isteyen çiftler tarafından da büyük ilgi görüyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.