Başkentli emekliler tanıtım toplantısında buluştu

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, emeklilerin yaşam kalitesini yükseltmek ve sosyal destekler sağlamak amacıyla Batıkent’te açtığı Emekliler Etkinlik Merkezi'nde üyeleri bir araya getirdi. Emekliler Haftası kapsamında düzenlenen toplantıda, Emekliler Meclisi'nin faaliyetleri ve hedefleri hakkında bilgi verildi, katılımcılar arasında fikir alışverişi yapıldı.

Başkentli emekliler tanıtım toplantısında buluştu
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), insan odaklı projeleriyle örnek teşkil etmeye devam ediyor. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Batıkent Emekliler Etkinlik Merkezi üyeleriyle bir kahvaltıda buluşarak etkinliklerine başladı.

emekli.jpg

Emekliler Meclisi kuruluşuyla, Ankara'da yaşayan 60 yaş ve üzeri emekli vatandaşların katılımıyla şehrin gelişimine ve kalkınmasına yönelik önerilerin tartışılacağı, sorunların belirleneceği, bilgi ve deneyimlerin genç kuşaklara aktarılacağı bir platform oluşturuldu. Meclis bünyesinde, 50 asil ve 50 yedek üyenin seçilerek oluşturduğu 10 kişilik bir genel kurul görev yapacak.

emekli2.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Yaşlı Hizmetleri ve Şefkat Evleri Şube Müdürü Esin Mızrak, Emekliler Meclisi'nde emeklilerin sorunlarının konuşulduğu ifade ederek, "Çözüm önerileri üretildiği şehrin kalkınmasına katkı sağlayacak önerileri değerlendirecek ve genç kuşaklara bilgi aktaracak. Bu anlamda Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak yaşlıların yaşam kalitesini artırma gayretimiz devam edecek."

Toplantıya katılan emekliler ise Batıkent Emekliler Etkinlik Merkezi'nden memnuniyetlerini dile getirerek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a teşekkür ettiler. Etkinlik merkezinde zaman geçirerek sosyalleşmenin keyfini çıkardıklarını belirten katılımcılar, burada sağlanan imkanlar için teşekkürlerini iletti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.