Çankaya Belediyesi eğitime destek kermesi düzenledi

Çankaya Belediyesi eğitime katı için kermes düzenledi. Başkentlilerin büyük ilgi gösterdiği kermesin geliri maddi durumu olmayan öğrencilerin ailelerine verildi.

Çankaya Belediyesi eğitime destek kermesi düzenledi
Yayınlanma:

Çankaya Belediyesi ve 118U Lions Yönetim Çevresi işbirliğiyle düzenlenen kermes, eğitime destek amacıyla Başkentli vatandaşları bir araya getirdi. İsmet İnönü Parkı'nda gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlik, Ankara'nın dört bir yanından yoğun ilgi gördü. Ankara Başkent, Ankara Maltepe, Ankara Dikmen ve Ankara Köroğlu Lions Kulüpleri ile Leo Kulüpleri'nin de katılımıyla büyüyen kermes, eğitim projelerine katkı sağlamak için önemli bir adım oldu.

2024-09-28-kultur-ismet-inonu-kermes-4.jpg

Kermesten elde edilen tüm gelir, Ankara'daki maddi durumu yetersiz öğrenciler ve köy okullarının eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için kullanılacak. Eğitime verilen bu destek, yerel halkın dayanışmasını ve sosyal sorumluluk bilincini gözler önüne serdi.

2024-09-28-kultur-ismet-inonu-kermes-1.jpg

Etkinlik, yalnızca yetişkinlere değil, çocuklara da keyif dolu anlar yaşattı. Minikler için düzenlenen maskot gösterileri, tahta bacak şovları, kukla gösterileri ve yüz boyama aktiviteleri, renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmalar ve sahne performanslarıyla günün enerjisi artarken, çocuklar patlamış mısır eşliğinde neşeli bir gün geçirdi.

2024-09-28-kultur-ismet-inonu-kermes-9.jpg

2024-09-28-kultur-ismet-inonu-kermes-8.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.