Gölbaşı parklarında hummalı temizlik!

Gölbaşı Belediyesi, ilçe genelindeki parkların temizlik ve bakımını aralıksız sürdürüyor. Belediye ekipleri, vatandaşların daha temiz ve düzenli bir ortamda vakit geçirebilmeleri için park alanlarında kapsamlı çalışmalar yapıyor.

Gölbaşı parklarında hummalı temizlik!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Gölbaşı Belediyesi tarafından parklarda, çim biçme, ağaç budama, çiçek dikimi ve sulama gibi işlemler titizlikle yürütülürken; üfleme makineleri, vakumlu süpürme araçları ve süpürgelerle parklar detaylı bir temizlikten geçiriliyor.

''AMAÇ: DAHA YAŞANABİLİR VE SAĞLIKLI BİR ÇEVRE SUNMAK"

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın sağlıklı ve temiz bir çevrede vakit geçirebilmeleri için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Park ve bahçelerimizin bakımı ve temizliği bizim için büyük önem taşıyor. Amacımız, vatandaşlarımıza daha yaşanabilir ve sağlıklı bir çevre sunmak." dedi.

golbasiparklar.jpg

Belediye yetkilileri, vatandaşların park ve bahçeleri temiz tutmaları konusunda da duyarlılık göstermelerini ve bu alanları kirletmemelerini istedi. Gölbaşı Belediyesi, ilçenin her noktasında daha temiz ve yaşanabilir bir çevre için çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.