Mansur Yavaş şehit itfaiyecileri andı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, geçtiğimiz yıl Keçiören'deki bir yangına müdahale ettikleri sırada şehit olan itfaiyeciler Orçun Yaşar ve Fahrican Yavaş’ı andı.

Mansur Yavaş şehit itfaiyecileri andı
Yayınlanma:

Ankara'da geçtiğimiz yıl yangına müdahale ederken dumandan zehirlenen itfaiye erleri Orçun Yaşar ve Fahrican Yavaş hayatını kaybetmişti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla şehit itfaiyecileri andı.

Yavaş, "Görevleri başında fedakârca mücadele ederek şehit olan kahraman itfaiyecilerimiz Orçun Yaşar ve Fahrican Yavaş’ı rahmet ve minnetle anıyoruz. Ailelerine, sevenlerine ve tüm mesai arkadaşlarına sabır diliyorum. Mekânları cennet olsun. İyiliğin ve fedakârlığın Başkenti onları her zaman hatırlayacak" ifadelerini kullandı.

İSİMLERİ İTFAİYE İSTASYONLARINA VERİLDİ

Yangında şehit düşen itfaiye erlerinin isimleri, Ankara'nın Gölbaşı ve Yenimahalle ilçelerinde inşa edilen yeni itfaiye istasyonlarına verilmişti. Orçun Yaşar ve Fahrican Yavaş'ın isimleri Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ölümsüzleştirilmişti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.