Mesut Özarslan kolları sıvayıp sahaya indi!

Ankara genelinde dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış, Keçiören ilçesinde sel ve taşkına sebep oldu. Yağışın başlamasıyla birlikte harekete geçen Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, sahaya inerek çalışmaları yerinde inceledi.

Mesut Özarslan kolları sıvayıp sahaya indi!
Yayınlanma:

Ankara'da yaşanan sel felaketi Keçiören'i de etkisi altına altı. Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, sahaya inerek çalışmalara katıldı.

''SAHADA OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ''

Meteorolojik uyarı sonrası hızla harekete geçen Keçiören Belediyesi ekipleri, sel ve taşkın yaşanan noktalara ulaşarak müdahalelerde bulundu. Özarslan, vatandaşların evlerine kadar giderek destek sözü verdi ve belediye olarak gereken her türlü desteği sağlayacaklarını belirtti.

ozarslan.jpg

Yaşanan sel ve taşkın bölgelerinde hasar tespit çalışması yapan Özarslan ve beraberindeki yetkililer, durumu yakından takip ederek rehabilite çalışmalarına başladı.

Özarslan, yapılan çalışmaların ardından yaptığı açıklamada, "Keçiören sokaklarında tüm ekiplerimizle birlikte mücadele ettik. Bütün müdahaleleri ivedilikle gerçekleştirdik. Mevcut durumu rehabilite etmek için sahada olmayı sürdüreceğiz" dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.