Sevgi Çiçeği Grubu’nun 'Eylül Ayı Toplantısı' yapıldı

İş insanı Ertuğrul Cenk’in öncülüğünde kurulan ve Genel Sekreterlik görevini İlyas Büyükkara’nın üstlendiği Sevgi Çiçeği Grubu, aylık toplantılarını sürdürüyor.

Sevgi Çiçeği Grubu’nun 'Eylül Ayı Toplantısı' yapıldı
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

İş insanı Ertuğrul Cenk’in öncülüğünde kurulan ve Genel Sekreterlik görevini İlyas Büyükkara’nın üstlendiği Sevgi Çiçeği Grubu, aylık toplantılarını sürdürüyor. Gerçekleştirdiği toplantılarla alanında uzman isimleri konuşturup, tartıştıran Sevgi Çiçeği Grubu, aynı zamanda Türkiye, Ankara ve Gölbaşı sevdalılarına da ilham veriyor.

Sevgi Çiçeği Grubu üyeleri, Eylül Ayı Toplantısı için Grup Üyesi ve Sanayi Derneği Başkanı Mehmet Aktay’ın Gölbaşı Gerder’deki bahçesinde bir araya geldi.

Her ay gerçekleştirilen toplantılarda her yaş ve sektörden insan; sorunları masaya yatırma, çözüm önerileri arama, bulma, sunma gibi bir misyonunu üstleniyor…

KİMLER KATILDI?

Sevgi Çiçeği Grubu'nun Eylül ayı buluşmasında şu isimler yer aldı:

Sevgi Çiçeği Grubunun Kurucusu ve Başkanı Ertuğrul Cenk, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı 24, 25 ve 26. Dönem AK Parti Yozgat Milletvekili Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Ertuğrul Soysal, Hacı Bayram Üniversitesi İktisadi Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fırat Purtaş, eski dönem Siirt Milletvekillerinden Öner Gülyeşil, iş insanı Mustafa Erkılıç, Mehmet Aktay, Hasan Tatlı, İlyas Büyükkara, Sait Baday, Sedat Susamlı, İsa Albut, Oğuçhan Aydın, Dilaver Şaşmaz, İhsan Başer, İbrahim. Kapusuz, Zafer Tarhan, Yaşar Tan, Murat Karakurt, Murat Ezerarslan, gazetemiz yazarlarından Dursun Erkılıç, İlhan Yetişkin sohbet ortamındaki yerini bu ay da alırken; AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, Gölbaşı’nın ünlü iş insanı Mahmut Ezeraslan, AK Parti eski yöneticilerinden Avukat İlhan Yetişkin, Eski dönem Gölbaşı Belediye Başkanlarından Fatih Duruay, misafir olarak katılan Prof. Dr. Yüksel Çelik ve Gölbaşı Taraf Gazetesi Sahibi Yasin Dayanç ile Kanal 6 TV’nin programcılarından Muhammet Ocakoğlu da sohbet ortamında bulunan isimler arasındaydı.

Ertuğrul Cenk moderatörlüğünde yürütülen sohbete, bilgileri ve birikimleriyle söz alan isimlerden; Muhammet Ocakoğlu, “Dostluk, arkadaşlık ve sevgi” üzerine… Siyaset Bilimci-Ekonomist Mehmet Bozkuş, “Ekonomi ve uluslararası ilişkiler” üzerine… Marmara Üniversitesi, İnsan Ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Tarih Bölümü, Yakınçağ Tarihi Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Yüksel Çelik, Osmanlı ve Türkiye Cumhuriyeti dönemi ile Türk / İslam dünyasında görülen bazı sorunlar üzerine değerlendirmelerde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.