Veysel Tiryaki esnafla bir araya geldi!

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, tarihi Hamamönü bölgesindeki esnaf ve işletmecilerle Kabakçı Konağı’nda bir araya geldi. Buluşmada, Başkan Tiryaki esnafın talep ve önerilerini dinledi.

Veysel Tiryaki esnafla bir araya geldi!
Yayınlanma:

Toplantıda konuşan Veysel Tiryaki, bölgenin Ankara için taşıdığı önemi vurguladı. "Hamamönü bölgesini 2008 yılında restore etmeye başladık. Burası Ankara’nın kültürel dokusunu oluşturuyor ve önemli bir turizm merkezi. Esnaflarımız bölgenin mihenk taşıdır." dedi.

''HAMAMÖNÜ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Tiryaki, esnafla sık sık bir araya gelmeyi planladıklarını belirterek, "Geçmiş dönemlerimizde de esnaf buluşmaları gerçekleştirmiştik. Sokak sokak bütün esnaflarımızla bir araya geleceğiz. Belediye olarak esnaflarımızla el birliğiyle Hamamönü için çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

tiryaki3.jpg

Tiryaki, Hamamönü’nün Ankara’da yerli ve yabancı turistler tarafından en fazla ziyaret edilen yerlerden biri olduğunun altını çizdi. "Bölgede çok sayıda müze, tarihi yapı ve cami bulunuyor. Hamamönü yeniden Ankara’nın cazibe merkezi olacak. Esnafımızla iş birliği içerisinde Hamamönü’nü daha da ileriye taşıyacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.