Yenimahalle'de sünnet şöleni kayıtları başladı!

Yenimahalle Belediyesi, her yıl düzenlediği geleneksel sünnet şöleni için kayıtları açtı. Yenimahalle’de ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin faydalanabileceği kayıtlar, 2 Mayıs'ta başladı ve 24 Mayıs'ta sona erecek.

Yenimahalle'de sünnet şöleni kayıtları başladı!
Yayınlanma:

Sünnet kıyafetleri ve ayakkabıları ücretsiz olarak verilecek olan şölende, çocuklarını sünnet ettirmek isteyen vatandaşlar, Yenimahalle Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne ikametgâh belgesi ve nüfus cüzdanı fotokopisiyle müracaat edebilecek. 3 yaş altı çocukların kayıtları sağlık açısından uygun bulunmadığı için alınmayacak.

"İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞIN YANINDAYIZ"

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, projenin amacını vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla açıkladı. Yaşar, “Yenimahalle’de maddi sıkıntı çeken ve ekonomik olarak zor durumda olan vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Dar gelirli vatandaşlarımız çocuklarını sünnet ettirmek için ciddi tutarda masraf yapıyor. Belediye olarak sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirmeyi amaçlayarak her yıl yüzlerce çocuğumuzu sünnet ediyor ve onlara yakışır bir şekilde sünnet töreni düzenliyoruz. İnşallah bu yıl da çocuklarımızın töreninin hep birlikte şölenle gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.