Çorum'da motosiklet kazaları: 4 yaralı

Çorum’un Kargı ve merkez ilçelerinde meydana gelen iki motosiklet kazasında toplamda dört kişi yaralandı.

Çorum'da motosiklet kazaları: 4 yaralı
Yayınlanma:
Güncelleme:

İlk kaza, Kargı ilçesinde yaşandı. Şaban U. yönetimindeki motosiklet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Kavakçay Deresi mevkiinde dere yatağına devrildi.

BABA OĞUL HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada sürücü ile birlikte yolcu olarak bulunan babası Aydın U. yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Arazinin engebeli olması nedeniyle sağlık ekipleri yaralılara ulaşamazken, İl Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri bölgeye yönlendirildi. Jandarma ve köylülerin desteğiyle baba ve oğlu, AFAD ekipleri tarafından dere yatağından alınarak ambulansa taşındı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar, Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

corum-motosiklet-2.jpg

ŞARAMPOLE YUVARLANDI

İkinci kaza ise Çorum merkezde, Çamlık Caddesi'nde meydana geldi. O.G. idaresindeki 19 ADV 241 plakalı motosiklet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki şarampole yuvarlandı. Bu kazada da sürücü O.G. ve yanında bulunan A.İ. yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapıldıktan sonra yaralılar, ambulansla Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bu kaza ile ilgili de soruşturma başlatıldığı bildirildi.

corum-motosiklet-1.jpg

Her iki kaza da, motosiklet kazalarının ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.