Kebap dükkanında hırsızlık!

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir restoranın hırsızlık olayı, meydana geldi. Gece saatlerinde restorana giren şüpheli, camdan içeri girerek restorandaki 20 kilo eti çalarak izini kaybettirdi.

Kebap dükkanında hırsızlık!
Yayınlanma:

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir restoranın hırsızlık olayı, güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, Şehitkerim Mahallesi'nde bulunan bir restoranda meydana geldi. Gece saatlerinde iş yerine giren şüpheli, camdan içeri girerek restorandaki 20 kilo eti çalarak izini kaybettirdi.

Olayın sabahında iş yerini açan sahibi, dolaptaki 20 kilo civarındaki kıyma, parça et ve ciğerlerin kaybolduğunu fark etti. Hemen güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen esnaf, hırsızlık olayının kayıtlara geçtiğini tespit etti. Durumu hemen polise bildiren iş yeri sahibi, güvenlik güçlerinin müdahalesini talep etti.

Polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek olayla ilgili detaylı bir çalışma başlattı. Hırsızlık şüphelisinin yakalanması için geniş çaplı bir araştırma ve operasyon başlatan polis, olayın üzerine gitmekte kararlı. Şüphelinin kimliğini belirleyip yakalamak amacıyla çalışmalar sürdürülüyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.