Kırşehir İl Özel İdaresi ekipleri yol bakım çalışmalarını sürdürüyor

Kırşehir İl Özel İdaresi ekipleri, sorumluluk sahası içerisinde bulunan bölgelerde yol düzenleme ve bakım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çiçekdağı ilçesine bağlı Baraklı, Doğankaş, Çanakpınar ve Bahçepınar köylerinin bağlantı yollarında yoğun mesai harcayan ekipler, vatandaşlara daha konforlu ve güvenli ulaşım hizmeti sunmayı hedefliyor.

Kırşehir İl Özel İdaresi ekipleri yol bakım çalışmalarını sürdürüyor
Yayınlanma:

Kırşehir İl Özel İdaresi, köy yollarının iyileştirilmesi ve modernize edilmesi için kapsamlı çalışmalar yürütüyor. Baraklı, Doğankaş, Çanakpınar ve Bahçepınar köylerinde yapılan yol düzenleme ve bakım çalışmalarıyla, köyler arası ulaşımın daha kolay ve güvenli hale getirilmesi amaçlanıyor. Ekipler, yolların bakımını yaparken aynı zamanda yeni yolların yapımını da gerçekleştiriyor.

YERİNDE İNCELEME VE TEŞEKKÜR

Kırşehir Çiğdem gazetesinin haberine göre, İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Ozan, köylerde yürütülen çalışmaları İl Genel Meclis Üyesi Sinan Kılıç ve Yol Şube Müdürü Alptekin Demir ile birlikte yerinde inceledi. Çalışmaları yakından takip eden Ozan, yapılan işlerin kalitesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, özverili bir şekilde görev yapan tüm çalışanlara teşekkür etti. Ozan, "Köy yollarımızın modernize edilmesi için yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. Amacımız, köylerde yaşayan vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşım sağlayabilmesidir. Tüm ekip arkadaşlarımıza gösterdikleri çaba ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.