Kırşehirli yargı çalışanları Ankara'da bir araya geldi

Yargı çalışanları, Ankara'da Görev Yapan Kırşehirli Yargı Çalışanları Grubu tarafından düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Kırşehirli yargı çalışanları Ankara'da bir araya geldi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara'da Görev Yapan Kırşehirli Yargı Çalışanları Grubu tarafından Mamak Üreğil Millet Bahçesi'nde yemek düzenlendi.

www-anadolugazete-com-tr-20240917-200307-0000.jpg

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'in de katıldığı etkinliğe Büyük Anadolu Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin'in yanı sıra bürokrasi ve siyasetten birçok isim katıldı.

1.jpg

Açılış konuşmasını yapan Ankara'da Görev Yapan Kırşehirli Yargı Çalışanları Grubu Başkanı Hakim Murat Bahadır, Ankara'da faaliyet gösteren Kırşehirli Yargı Çalışanları Grubunun üye sayısını hızla artırarak 250 kişiye yaklaştığını ifade etti.

www-anadolugazete-com-tr-20240917-212939-0000.jpg

Grubun, 2003 yılının sonlarında Ankara Sıhhiye Adliyesi'nde 40 kişiyle kurulduğunu belirten Grup Başkanı Murat Bahadır, talepler doğrultusunda Ankara genelinde genişleme kararı aldıklarını açıkladı.

www-anadolugazete-com-tr-20240917-212905-0000.jpg

FARKLI MESLEK GRUPLARINDAN KATILIM

Grubun bünyesinde başta hakim ve savcılar olmak üzere, avukatlar, polis memurları, infaz koruma memurları, zabıt katipleri, güvenlik ve temizlik görevlileri gibi farklı mesleklerden Kırşehirli hemşehrilerin yer aldığını aktaran Hakim Murat Bahadır, "Grubumuzda her meslekten hemşehrimize yer var. Biz, hemşehrilerimize hizmet ederken, aynı zamanda sivil toplum kuruluşlarıyla da her zaman iş birliği halindeyiz" dedi.

TARAFSIZ VE BAĞIMSIZLIK VURGUSU

Hakim Murat Bahadır, grubun Kırşehir ile ilgili faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşlarına eşit mesafede olduğunun altını çizdi. Şimdiye kadar kimsenin talimatları doğrultusunda hareket etmediklerini vurgulayan Bahadır, "Allah’ın izniyle bağımsız ve tarafsız bir şekilde, doğru bildiğimiz yolda ilerliyoruz. Kırşehir'e ve hemşehrilerimize hizmet yolunda sonuna kadar mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.

BİRLİK VE BERABERLİK HEDEFİ

Grubun temel hedefinin, Ankara'da görev yapan Kırşehirli yargı çalışanlarını bir araya getirerek tanışmalarını ve kaynaşmalarını sağlamak olduğunu belirten Bahadır, "İyi günde de kötü günde de hemşehrilerimizin yanında olmaya, birlik ve beraberliği güçlendirmeye çalışıyoruz" dedi.

ETKİNLİKLERLE DAYANIŞMA GÜÇLENİYOR

Grup, kuruluşundan kısa bir süre sonra tanışma yemeği düzenleyerek üyelerini bir araya getirdi. Ayrıca Ramazan ayında Başkent Öğretmenevi'nde geniş katılımlı iftar organizasyonu gerçekleştirdi. Bunun yanı sıra, Kırşehir’deki bir köy okulunda okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı yaptı. Son olarak Ankara Şaşmaz Açık Cezaevi'nde kahvaltı düzenleyen grup, adliyenin açılışı dolayısıyla da bir yemek organizasyonu gerçekleştirdi.

DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR

Hakim Murat Bahadır, grubun bu süreçteki etkinliklerinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, Kırşehirli iş insanları Mustafa Düger ve Mahput Torun'a Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Sarı’ya desteklerinden dolayı minnettarlıklarını dile getirerek plaket takdim etti.

Bahadır, grubun Kırşehirli hemşehrileriyle dayanışmayı sürdürmeye kararlı olduğunu ifade etti.

Kırşehirli ses sanatçısı İsmail Altunsaray da davete katılan yargı mensupları ve ailelerine keyifli dakikalar yaşattı.

www-anadolugazete-com-tr-20240917-200414-0000.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.