Etimesgut Kaymakamı Naci Aktaş Vali oldu

Ankara'da Etimesgut Kaymakamı olarak görev yapan Naci Aktaş, Cumhurbaşkanı Kararı ile Vali oldu. Aktaş, Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Uşak Valisi olarak atandı.

Etimesgut Kaymakamı Naci Aktaş Vali oldu
Yayınlanma:

Ankara'da Mayıs 2022'den itibaren Etimesgut Kaymakamı olarak görev yapan Naci Aktaş, Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Uşak Valisi oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararla birlikte Uşak'a atanan Aktaş, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Aktaş, "Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile Uşak Valisi olarak atanmış bulunmaktayım. Şahsıma tevdi edilen bu onurlu görev için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya saygı ve şükranlarımı arz ederim. Rabbim bizi milletimize mahcup etmesin" ifadelerini kullandı.

Uşak Valisi olan Naci Aktaş'ın yerine Etimesgut Kaymakamlığına kimin atanacağı ise henüz bilinmiyor.

NACİ AKTAŞ KİMDİR?

1977 yılında Trabzon'un Araklı ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokul eğitimini memleketinde tamamlayan Aktaş, 1999 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu.

İngiltere Exeter Üniversitesinde Kamu Yönetimi ve Kamu Politikası alanında yüksek lisans yapan Aktaş, 2022 yılında Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalını tamamladı ve Yönetim ve Organizasyon alanında Doktor unvanını aldı.

Aktaş daha önce Ağaçören Kaymakamlığı, Karaçoban Kaymakamlığı, Erzurum Vali Yardımcılığı, İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğü, Müsteşarlık ve Bakanlık Özel Kalem Müdürlüğü, Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı ve Seferihisar Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.