Filistinli muhabir canlı yayında isyan etti!

Gazze'de çatışmalar devam ederken Filistin TV kanalı muhabiri Muhammed Ebu Hatab'ın canlı yayında söyledikleri dünyada ses getirdi...

Filistinli muhabir canlı yayında isyan etti!
Yayınlanma:

Gazze'deki çatışmalarda hayatını kaybeden Filistin TV kanalı muhabiri Muhammed Ebu Hatab'ın ölüm haberi, duygusal bir anla canlı yayında arkadaşı Selman Beşir tarafından alındı. Selman Beşir, arkadaşının kaybının etkisi altında gözyaşları içinde şu sözleri dile getirdi: "Bu giydiklerimizin hiçbir anlamı yok."

Gözyaşları içinde konuşan Selman Beşir, kurşun geçirmez yeleğini ve kaskını canlı yayında çıkararak, basın mensuplarının çatışmalarda hedef alınmasına ve öldürülmesine karşı büyük bir tepki gösterdi. Bu eylemiyle, gazetecilerin sıklıkla güvencesiz ve tehlikeli koşullarda çalıştığını ve hayatlarını riske attığını vurguladı.

Beşir ayrıca duygusal bir şekilde, "Artık dayanamıyoruz, yorulduk, tükendik... Öleceğiz, ve bunun ne zaman olacağı belli. Koruma yok, hukuk yok... Birer birer canlarımızı kaybediyoruz," şeklinde konuştu. Bu çarpıcı an, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.