İngiltere, Kate Middleton'ı arıyor

İngiltere'de, aile fotoğrafıyla ilgili spekülasyonlara yol açan Galler Prensesi Kate Middleton, ilk kez kameralar önüne çıktı ancak sosyal medya kullanıcılarının şüphelerini gideremedi.

İngiltere, Kate Middleton'ı arıyor
Yayınlanma:

İngiliz The Sun gazetesi, bugün Galler Prensesi'nin Windsor kentindeki bir çiftlik marketinde görüntülendiğini iddia ettiği fotoğrafları yayınladı.

Prens William ile alışveriş yaparken amatör bir kamera tarafından çekildiği iddia edilen videoda, ellerinde alışveriş poşetleriyle görülen Prenses Kate'in "mutlu ve huzurlu" olduğu belirtildi.

Ancak, birçok sosyal medya kullanıcısı, görüntüdeki kişinin gerçekten Prenses Kate olmadığına dair iddialarda bulundu.

Sosyal medya kullanıcıları, geçmişteki fotoğraflarla bugünkü görüntüleri karşılaştırarak farklılıklara dikkat çekti ve görüntüdeki kişinin Kate Middleton olmadığını savundu.

Ocak ayında karın ameliyatı geçiren ve 17 Nisan'a kadar resmi görevlere dönmeyecek olan Prenses Kate, İngiltere'de anneler günü için paylaştığı fotoğrafın üzerinde oynandığı iddialarına yanıt vermişti.

Sosyal medya kullanıcılarının iddialarının ardından birçok uluslararası haber ajansı, fotoğrafı yayından kaldırmış ve abonelerine fotoğrafı kullanmamaları çağrısında bulunmuştu.

Kensington Sarayı, fotoğrafın gerçek olduğunu doğrulamış ve Prenses Kate'in amatör bir fotoğrafçı olarak düzenleme yaptığını belirtmişti.

Sosyal medyada, Prensesin sağlık durumuyla ilgili spekülasyonlar ve Prens William'la olan ilişkisinin durumu gibi çeşitli konular da tartışılmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.