5 gün devamsızlıkla belge alınabiliyor mu? 5 gün devamsızlığı olan öğrenci belge alabilir mi?

5 gün devamsızlıkla belge alınabiliyor mu? 5 gün devamsızlığı olan öğrenci belge alabilir mi? 5 gün devamsızlık yapan lise öğrencisi belge alabilir mi? Lisede 5 gün devamsızlığı olan öğrenci belge alır mı? Devamsızlığı olan öğrenci belge alabilir mi?

5 gün devamsızlıkla belge alınabiliyor mu? 5 gün devamsızlığı olan öğrenci belge alabilir mi?
Yayınlanma:

5 gün devamsızlıkla belge alınabiliyor mu 2023? 5 gün devamsızlığı olan öğrenci belge alabilir mi? 5 gün devamsızlık yapan lise öğrencisi belge alabilir mi? Lisede 5 gün devamsızlığı olan öğrenci belge alır mı? Devamsızlığı olan öğrenci belge alabilir mi?

5 GÜN DEVAMSIZLIK YAPAN ÖĞRENCİ BELGE ALABİLİYOR MU?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın geçtiğimiz aylarda yayımladığı yönetmelik değişikliğiyle birlikte takdir ve teşekkür belgesini de içeren ödül sistemini değiştirdi. Buna göre, 5 gün devamsızlık yapan öğrenci, takdir ve teşekkür belgesi alamayacak.

a) 70,00-84,99 arasındakileri teşekkür belgesi

b) 85,00 ve daha yukarı olanları takdir belgesi,

c) Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirir.

Ayrıca, devamsızlık süresi 10 günü ve toplamda 30 günü aşan öğrenciler ise ders puanları ne olursa olsun başarısız olacak.

Devamsızlık süresi özürsüz 10 günü, toplamda 30 günü aşan öğrenciler, ders puanları ne olursa olsun başarısız sayılır ve durumları yazılı olarak velilerine bildirilir.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.