Altın yatırımcısı dikkat! Kuyumcu Tarık Bayındır'dan önemli açıklamalar

Altın fiyatlarındaki son dalgalanmalar hem yatırımcıların hem de vatandaşların gündeminde olmaya devam ediyor. Bu konuda uzman görüşlerine başvurduğumuz Ankara Metro Center’ın deneyimli kuyumcularından Tarık Bayındır, güncel altın fiyatlarını ve vatandaşın ilgisini anadolugazete.com.tr’ye anlattı.

Altın yatırımcısı dikkat! Kuyumcu Tarık Bayındır'dan önemli açıklamalar
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Tarık Bayındır, altın fiyatlarının küresel ekonomik belirsizlikler, enflasyon beklentileri ve merkez bankalarının para politikaları gibi çeşitli faktörlerden etkilendiğini belirtti. Bayındır, "Altın fiyatları, bu etmenlere bağlı olarak dalgalanmaya devam ediyor. " dedi.

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

Bayındır, bugün itibariyle 24 ayar sertifikalı gram altının 2 bin 520 TL, paketsiz olanın ise 2 bin 515 TL olduğunu aktardı.

Çeyrek altın 4 bin 50 TL, yarım altın 8 bin 100 TL tam altın ise 16 bin 200 TL civarında seyrediyor. Fiyatların, döviz kurlarındaki değişimlerden ve uluslararası altın fiyatlarındaki hareketlerden etkilendiğini ifade eden Bayındır, günlük fiyat değişimlerini yakından takip etmenin önemine dikkat çekti.

altin2.jpg

Kurban Bayramı öncesi arife gününden bu zamana kadar altında 40 TL’ye yakın artış olduğunu aktaran Bayındır, bayram sonu haftasında makas aralığının daralacağını tahmin ettiğini dile getirdi.

Kurban Bayramı vesilesiyle 9 günlük tatil olduğundan dolayı büyük firmaların kendilerini güvenceye almak için aradaki makası açtığını aktaran Bayındır, müşterinin bayram sonrasında da geldiğini dile getirdi.

altin3.jpg

ALTIN ALMAYI DÜŞÜNENLERE ÖNERİLER

Altın almayı düşünenlere tavsiyelerde bulunan Bayındır, piyasayı iyi takip etmelerini ve güvenilir kuyumculardan alışveriş yapmalarını önerdi. Fiyatların düşmesini beklerken fırsatları kaçırmamak için belirli bir stratejiye sadık kalmanın önemini vurguladı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.