Dolar fırladı! Gram altın uçtu! Dolar ve altın tarihi rekorunu gördü!

Demokrat Parti (DP) İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, "Dolar, euro, altın durmak bilmiyor. An itibariyle uçuşa geçtiler." dedi.

Dolar fırladı! Gram altın uçtu! Dolar ve altın tarihi rekorunu gördü!
Yayınlanma:

Siyasetçi Cemal Enginyurt kabine sonrası bugün açılan piyasalarda rekor kıran dolar kuru, euro kuru ve altının gram fiyatı için bir yorumda bulundu.

DOLAR KURU, ALTININ GRAM FİYATI YIKTI GEÇTİ!

Demokrat Parti (DP) İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt geçtiğimiz gün Erdoğan tarafından ilan edilen yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sonrası para piyasalarında yaşanan yükselişe dikkat çekti.

DOLAR FIRLADI! ALTIN UÇTU!

Cemal Enginyurt yeni haftada dolar kuru, euro ve altının gram fiyatının uçuşa geçtiğini söyledi.

DOLAR, EURO, ALTIN DURMAK BİLMİYOR

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Enginyurt, şunları kaydetti:

“Dolar, euro, altın durmak bilmiyor. An itibariyle uçuşa geçtiler. Hemen saldırıya başlayacak olanlar! Sizin için hava hoş biliyorum. Lakin böyle giderse sıkıntı herkesi vuracak. Şimşek gelecek, Ekonomiyi düzeltecek dediniz bekliyoruz. Dolandırıcı diyenleri unuttuk.”

Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in görevi teslim alma törenindeki, Türkiye'nin rasyonel bir zemine dönme dışında bir seçeneği kalmamıştır” sözlerine de değinen Cemal Enginyurt, “Biz bunu söylerken, Ekonominin kitabını ben yazdım diyenler. Şimşek akla dönme zamanı derken, sizin akla aykırı yönettiğinizi itiraf ediyor. Hayırlısı olsun.” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.