Abdüllatif Şener’in oğlu anneannesini öldürdü: Şener, yaşananlar için medyayı suçladı

Eski Bakan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, dün Ankara'da anneannesini rehin alarak silahla öldürdü. Olayın ardından Bedirhan Şener gözaltına alındı. Abdüllatif Şener, oğlunun psikolojik sorunlarının medya mensuplarınca kendisiyle hesaplaşma aracı haline getirilmesinden kaynaklandığını ileri sürdü.

Abdüllatif Şener’in oğlu anneannesini öldürdü: Şener, yaşananlar için medyayı suçladı
Yayınlanma:

Abdüllatif Şener, oğlunun düşük maaşla Meclis personeli olarak atanmasının, medya tarafından şahsıyla ilgili bir hesaplaşma aracı olarak kullanıldığını ve bu durumun Bedirhan’ın psikolojik sorunlarını ağırlaştırdığını belirtti. Olay sırasında, Abdüllatif Şener ve ailesi Bedirhan’ın evine giderek durumu kontrol etmeye çalıştı. Şener, oğlunun kapıyı açar açmaz ateş etmeye başladığını ifade etti.

Şener, olayın ailelerini derinden sarstığını ve yaşadıkları acıya saygı gösterilmesini talep etti. Eşinin kanser tedavisi gördüğü bir dönemde medya ve yorumların üzüntülerini artırdığını belirtti.

Anneannesini öldüren Bedirhan Şener’in yüksek güvenlikli akıl hastanesine sevk edildiği ve adli kontrol ile yurt dışı yasağı uygulandığı bildirildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.