Ankara yolcularını 'uçuş sürem doldu' diye onlarca saat bekletti!

Anadolu Jet'in Elazığ-Ankara seferini yapacak olan uçağının pilotunun "uçuş sürem doldu" açıklaması üzerine sefer ertelendi, yolcular büyük tepki gösterdi.

Ankara yolcularını 'uçuş sürem doldu' diye onlarca saat bekletti!
Yayınlanma:

Türk Hava Yolları'nın alt markası olan Anadolu Jet'in saat 18.15'te Elazığ Havalimanı'ndan Ankara'ya yapacağı sefer, defalarca ertelenmesine rağmen sonunda iptal edilerek bir sonraki sabah saat 09.00'a alındı.

Yolcular, uçuş saatini beklemek için havalimanına geldiklerinde önce seferin 19.15'e, ardından 20.00'ye ertelendiği duyuruldu. Bekleyişin saat 20.00'yi geçmesine rağmen devam etmesi üzerine yolcular, yetkililerle tartışmaya başladı. Bu esnada uçağın pilotunun, uçuş süresinin dolduğunu belirterek uçuşun artık gerçekleştirilemeyeceğini açıklaması büyük tepkiye neden oldu.

"SAATLERCE BEKLETİLDİK" TEPKİSİ

Yolcular, havalimanında saatlerce bekletilmelerine rağmen net bir bilgilendirme yapılmamasından şikayet ederken, ertesi sabaha kadar beklemek zorunda kalmalarına öfkelendi. Seferin iptaliyle mağdur olan yolcular, firmaya tepki göstererek yetkililerden açıklama beklediklerini ifade etti.

Anadolu Jet yetkilileri, seferin ertelenme sebebinin uçuş ekibinin çalışma saatleriyle ilgili yasal sınırlamalar olduğunu ve yolcu güvenliğinin öncelik taşıdığını açıkladı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.