Ankara'da en fazla gelir vergisi beyan eden mükellefler belli oldu: İşte dikkat çeken isimler

2023 vergilendirme dönemine ilişkin yıllık gelir vergisi ve kurumlar vergisi beyannamelerinin değerlendirilmesi sonucunda Ankara genelinde en fazla vergi beyan eden 100 mükellef listesi açıklandı. Listede Kırşehirli Yeminli Mali Müşavir Abdullah Tolu ilk 100'de yer aldı.

Ankara'da en fazla gelir vergisi beyan eden mükellefler belli oldu: İşte dikkat çeken isimler
Yayınlanma:

En fazla gelir vergisi beyan eden mükellef listesinde dikkat çeken isimler yer aldı. Bu isimler arasında Kırşehirli Yeminli Mali Müşavir Abdullah Tolu da yer alırken en fazla gelir vergisi beyan eden mükellef listesinin ilk sırasındaki rekortmen Mustafa Rahmi Koç oldu.

tolu.jpg

Kırşehirli Yeminli Mali Müşavir Abdullah Tolu 'Yeminli Mali Müşavirlik Faaliyetleri' kapsamında 7 milyon TL'den fazla vergi tahakkuk ederek ilk 100'de kendisine 97. sırada yer buldu.

ANKARAGÜCÜ CAMİASININ TANIDIĞI İSİM LİSTEDE

Listede dikkat çeken bir diğer isim ise Ankaragücü Başkanvekili ve Futbol Şube Sorumlusu ve aynı zamanda ASTOR Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Geçgel oldu. Listenin 8. sırasında yer alan Geçgel, 'Kendi Adına Menkul Sermaye İradı Faaliyetleri' türünde listede kendisine yer buldu.

feridun.jpg

Geçgel, 83 milyon TL'den fazla vergi tahakkuk ederek listede ilk 10 sıraya 8. basamakta girmeyi başardı.

ANKARA'NIN EN FAZLA KURUMLAR VERGİSİ BEYAN EDEN MÜKELLEF LİSTESİ

Ankara'da 'en fazla kurumlar vergisi beyan eden mükellef listesi' de yayınlandı. Listenin zirvesinde Türkiye Elektrik İletim A.Ş yer alırken onu Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü ve İller Bankası A.Ş. ikinci ve üçüncü sırada yer alarak takip etti. Listenin 4 ve 5. sıralarındaki kurumların ise ismi gizli kaldı.

Listenin tamamına ulaşmak için tıklayınız...

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.