Ankara'da gözler Erdoğan-Özel görüşmesinde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, siyasi arenada dikkat çekici bir buluşmaya hazırlanıyor. AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşecek bu görüşme, ülkenin geleceği açısından kritik öneme sahip konuları masaya yatırmayı amaçlıyor.

Ankara'da gözler Erdoğan-Özel görüşmesinde!
Yayınlanma:

Ankara bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel görüşmesine odaklandı. İki liderin görüşmesi AK Parti Genel Merkezinde saat 14.00'de gerçekleşecek.

MASADA ÇOK KONU VAR

Görüşmenin merkezinde, yeni anayasa tartışmaları var. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin demokratik ve özgürlükçü yeni anayasa metnine ihtiyacı olduğu yönünde çağrı yapmış ve CHP'nin de destekleyeceğini aktarmıştı. Bu söylemlerin ardından Erdoğan ve Özel buluşma masasında yeni anayasa konusunu masaya yatıracak. Bu konuda, iki partinin iş birliği yapıp yapmayacağı uzlaşı olup olmayacağı merakla bekleniyor.

Ancak yeni anayasa dışında da masada pek çok önemli konu var. Ekonomi, iş gücü piyasası, Gazze'deki gelişmeler gibi konular da görüşülmesi gereken başlıklar arasında yer alıyor. Ayrıca, yerel yönetimlerin finansal sıkıntıları, belediyelerin kritik projeleri ve hayat pahalılığı gibi konular da ele alınacak dosyalar arasında bulunuyor.

CHP lideri Özgür Özel, Erdoğan ile görüşmesi öncesi eski genel başkanlar, Hikmet Çetin, Altan Öymen, Murat Karayalçın ve Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonla görüştü.Özel, daha önce Erdoğan görüşmesine ilişkin MYK üyeleri, PM üyeleri, milletvekilleri, belediye başkanları ve il başkanlarının da görüşlerini almıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.