Bulutlar Çetesi çökertildi: 8 ilde dev operasyon!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'Kafes Operasyonları' kapsamında 'Bulutlar Çetesi' olarak bilinen suç çetesinin çökertildiğini duyurdu. Yerlikaya, ''Çetelere nefes aldırmayacağız'' ifadelerini kullandı.

Bulutlar Çetesi çökertildi: 8 ilde dev operasyon!
Yayınlanma:

Ali Yerlikaya, 'Bulutlar Çetesi' operasyonunu duyurdu. İçişleri Bakanı Yerlikaya, 'Kafes Operasyonları' kapsamında organize suç çetesinin çökertildiğini sosyal medya hesabından paylaştı. Bulutlar olarak bilinen ve liderliğini Özgür Bulut'un yaptığı çete, Tekirdağ, Kırklareli, Çanakkale, Antalya, İstanbul, Hatay, Samsun ve Kars'ta eş zamanlı operasyonlarla çökertildi.

8 ŞEHİRDE OPERASYON: SUÇ DOSYASI KABARIK

"Tekirdağ, Kırklareli, Çanakkale, Antalya, İstanbul, Hatay, Samsun ve Kars olmak üzere 8 ilimizde Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak, Örgütün Faaliyetleri Kapsamında Kasten Yaralama, Nitelikli Yağma, Şantaj ve Rüşvet suçlarını işlemek suretiyle;

Eğlence mekânlarından sözde koruma ve güvenlik sağlama adı altında haksız kazanç sağladığı, örgüt üyelerinin eğlence mekânları kapılarında ve il genelinde birçok silahla yaralama eylemi gerçekleştirmek suretiyle vatandaşlarımızın huzurunu bozduğu ve bu sayede nüfuz elde etmeye çalıştığı, alacak-verecek konularında sözde arabuluculuk yapmak suretiyle suç örgütüne maddi menfaat sağladığı, kamu güvenliği ve barışına tehdit oluşturdukları tespit edilen şahıslara eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.