Cumhurbaşkanı Erdoğan mikrofonu eline aldı: Büyük İstanbul Mitingi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen partisinin "Büyük İstanbul Mitingi'nde halka seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan mikrofonu eline aldı: Büyük İstanbul Mitingi!
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimlere az bir süre kala 'Büyük İstanbul Mitingi'nde konuşma yaptı. Büyük bir kalabalığın katıldığı mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu şehri, bu CHP zulmünden 31 Mart'ta kurtarmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

"Meydan gümbür gümdür 31 Mart’a yürüyor. Geleceğimizin teminatı değerli gençler, sizleri hürmetle muhabbetle selamlıyorum. Bu İstanbul ki efendimizin müjdelediği fetih için 8 asır boyunca milletlerin fatihlerini kumandanların rüyasına giren şehirdir.''

er3.jpg

''CHP ZULMÜNDEN 31 MART'TA KURTARMAMIZ GEREKİYOR''

Ancak bu şehri bu CHP zulmünden 31 Mart'ta kurtarmamız gerekiyor. Bir hafta durmayacağız. Anadolu'da gittiğim her yerde söylüyorum İstanbul'daki hemşerilerinizi arayın, İstanbul yeniden sahiplerine kavuşsun. Sağlam aday sağlam adam.

Murat Kurum ile İstanbul’da yeni bir dönemi başlatacağız. Bunun için bir hafta çok çalışacağız. İstanbul’un beş yıllık fetret devrine son vererek şehrimizde eser ve hizmet siyasetini inşallah tekrar başlatacağız.

''BU EKREM DENİLEN ARKADAŞ...''

CHP demek, çöp çukur çamur. Bu Ekrem denilen arkadaş burada göreve başladıktan sonra ne değişti? Yine çöp, çukur. Yarı zamanlı mesai. Şimdi de bakıyorsunuz israftan bahsediyor ya israf sende, sen israf olarak her şeyi zaten yaptın.

Nerede akıllı belediyecilik? Akılsız belediyecilik! Şu İstanbul’da neler çekmedik ya. Sıkılmadan utanmadan metro yaptım diyor. İstanbul’daki mevcut metroların tamamı bize aittir bize."

er2.jpg

''İSTANBUL 1989-1994 DÖNEMİNE DÖNMEYE BAŞLADI''

İstanbul'da yaşanan sorunları ve belediyecilik anlayışını eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 5 yılda şehrin 1989-1994 dönemine dönmeye başladığını ifade etti. Kendi hedeflerini gerçekleştirmek yerine kayak, tatil ve siyasi kampanyalarla vakit geçirenleri eleştirerek, İstanbul'un kaynak kıtlığı değil, vizyon ve beceri eksikliği yaşadığını vurguladı.

Belediyecilik hizmetlerindeki israfı ve kaynakların nereye harcandığını sorgulayarak, kendilerine emanet edilen oyları kirletenleri kınadı. İstanbul'un bir yol ayrımında olduğunu belirterek, "Sadece İstanbul" diyenlerle "ben" diyenler arasındaki farka dikkat çekti ve İstanbul'a hizmet için gereken adımların atılması gerektiğini vurguladı.

İstanbul'daki yatırımların önemine değinerek, 21 yılda şehre 1 trilyon 650 milyar lira kamu yatırımı yapıldığını açıkladı. Büyük İstanbul Tüneli gibi önemli projelerin İstanbul'un ulaşımında rahatlama sağlayacağını belirtti ve hedeflerinin 1100 kilometrelik raylı sistem projelerini hayata geçirmek olduğunu dile getirdi.

Erdoğan, İstanbul'un bir 5 sene daha kaybedemeyeceğini vurgulayarak, halkı sandıklara sahip çıkmaya çağırdı ve oyların ziyan olmaması için mücadele etme çağrısında bulundu.

er.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.