Cumhurbaşkanı Erdoğan Yalova’da ‘Hazırız, kararlıyız’ mesajı vererek seçimlerde destek istedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yalova'da düzenlenen AK Parti Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda seçimle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yalova’da ‘Hazırız, kararlıyız’ mesajı vererek seçimlerde destek istedi
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimlerle ilgili konuştu ve Yalova’da mevcut Belediye Başkanı Mustafa Tutak’ın yeniden aday olduğunu hatırlatarak kendisine destek istedi. Erdoğan ayrıca Yalova’da gece gündüz çalışarak Mustafa Tutak’ın en yüksek oy oranını almak için çalışmalara dur durak devam edeceklerini aktardı.

Erdoğan, Türkiye Yüzyılı şehirleri vurgusu yaparak ‘Hazırız, kararlıyız’ mesajı verdi ve Türkiye’nin üzerinde oynanan oyunları ortadan kaldırmak için çabalayacaklarını aktardı.

Erdoğan, Yalova’ya “gençlik aşkım, yol arkadaşım” diyerek seslendi. Gençlik Kolları’nın sık sık sloganlarıyla konuşmasına dönem dönem ara veren Erdoğan, 1999 Depremiyle ilgili de konuşarak o dönem en çok hasar alan şehirlerden biri olan Yalova’nın dönüşümünden ve Marmara’daki önemli konumundan bahsetti.

Erdoğan, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinin öneminden de bahsederek CHP ve DEM Parti’nin iş birliği görüşmelerine ateş püskürdü ve “Oy için teröristleri serbest bırakma görüşmeleri yapıyorlar” dedi. Erdoğan ayrıca Muharrem İnce’nin de CHP tarafından tasfiye edildiğini söyledi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.