Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul ilçelerinin aday tanıtım toplantısından konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti İstanbul İlçe Adayları Tanıtım Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul ilçelerinin aday tanıtım toplantısından konuştu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, özetle şunları söyledi:

“Amacımız ilçe adaylarını en kısa sürede tamamlamaktır. Seçimlere 70 gün kaldı. Biz milleti sandıktan sandığa hatırlayan bir parti hiçbir zaman olmadık. Biz milletimizle gönül gönüle bağı olan bir partiyiz.

Çöp, çukur, çamur... İstanbul 1994’te buydu. Haliç’e yaklaşılamıyordu. Ben Kasımpaşalıyım. Haliç’in kenarında doğdum, büyüdüm. Haliç ile beraber yaşadım. Bu Haliç’i ne zaman biz temizlemeye başladık o zaman Haliç oldu. Bunu şu andakiler yapar mıydı? Yapabilir miydi? Ama bunu Murat Kurum yapar, yapabilir...

Bahanelerin arkasına saklanmak yerine İstanbul’un derdine derman olmaya odaklandık. İstanbul’u devralanlar işe icraatla değil, temel atmama töreni ile başladılar. Atmadıkları temel, Silahtarağa Arıtma Tesisi idi. Arıtma yapılmayan sular Haliç’e boca edilince burası yeniden ölmeye, kararmaya, kokmaya başladı.

MURAT KURUM’UN PROJELERİNİ HAFİFE ALIYORLAR

Murat Kurum’un hayati projelerini hafife alıyorlar. Bunların poşet kullanımı neden sınırlandırılır, elektrikli araç niçin teşvik edilir, yeşil alanlar niçin artırılır, iklim değişikliğiyle mücadeleye niçin bu kadar önem verilir?

İstanbul bu zulmü hak etmiyor. İstanbul, beceriksizlikleri hak etmiyor.

31 Mart’ta fetret devri son bulacak, şahlanış devri başlayacak. İstanbul tekrar gerçek belediyecilikle buluşacak.

Bunlar ancak basın mensubunu dövmeye kalkarlar. Hani bunlar basına saygılıydı? Gırtlağına saldırdığını bu insanlar, seçim günü sandıkta size cevabını verecektir. Hem, kadın hakları diyeceksiniz hem de bir kadına saldıracaksınız. Bunun adı sadece iki yüzlülük değil despotizmdir.

TÜRKİYE HEDEF ÜLKEDİR

Biz doğru olursak eğri zaten belasını bulacaktır. Maksat bu devleti yıldırmak, zayıflatmaktır. Dikkat ederseniz uzunca bir süredir Türkiye hedef ülkedir. Sömürge düzeninden elde ettikleri kazancı görevlilerin hedefi Türkiye’dir.

CHP’de her seferinde gelen gideni arattı. Deniz Baykal ile anlaşamazdık ama siyasi birikimini takdir ederdik. Bay Kemal ile anlaşamazdık ama onun da bir usulü vardır. Özgür efendi listenin en altına gelmeyi başardı. CHP uzunca süredir bölücü bir örgütün güdümündeki parti ile el altından iş birliği yapıyordu. Bu iş birliğinden rahatsızlık duyup saklıyorlardı. Özgür efendi bölücü örgütün aparatlığına devam eden DEM ile bütünleşmiş durumdadır. Bu iş birliği ile her iki parti de kendi ayaklarına utanç prangası vurmaktadır.”

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.