Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cihat Tutkun, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti: Cavit Erkılınç'tan taziye mesajı

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cihat Tutkun, geçirdiği kalp krizi sonucu evinde hayatını kaybetti. Uzun yıllardır yerel ve ulusal medya kuruluşlarında görev yapan Tutkun, basın camiasında sevilen bir isimdi.

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cihat Tutkun, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti: Cavit Erkılınç'tan taziye mesajı
Yayınlanma:

Son zamanlarda bel fıtığı rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Tutkun’un cenazesi, 22 Temmuz Pazartesi günü Düzce Şehitlik Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından şehir mezarlığına defnedilecek.

BASIN İLAN KURUMU GENEL BAŞKANI'NDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Basın İlan Kurumu Genel Başkanı Cavit Erkılınç, sosyal medya hesabından Cihat Tutkun’un vefatıyla ilgili başsağlığı mesajı yayımladı. Erkılınç mesajında, "Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cihat Tutkun’un geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesi, sevenleri ve basın camiamıza başsağlığı diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cihat Tutkun, uzun yıllar boyunca yerel ve ulusal medya kuruluşlarında çalışarak önemli haberlere imza atmış ve basın camiasında saygın bir yer edinmişti. Tutkun’un vefatı, ailesi, sevenleri ve basın camiasında büyük üzüntü yarattı.

CENAZE TÖRENİ DETAYLARI

- Tarih: 22 Temmuz Pazartesi
- Yer: Düzce Şehitlik Camii
- Saat: Öğle namazını müteakip
- Defin Yeri: Düzce Şehir Mezarlığı

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.