Fahrettin Altun açıkladı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Narin'in soruşturmasına mercek!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’ta kaybolan ve günler süren arama çalışmalarının ardından cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümü hakkında yürütülen soruşturma hakkında konuştu.

Fahrettin Altun açıkladı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Narin'in soruşturmasına mercek!
Yayınlanma:

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’ta kaybolan ve günler süren arama çalışmalarının ardından cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma, kamuoyunda derin bir üzüntü ve öfke yarattı. Narin’in cesedi, kaybolduğu köyden 2 kilometre uzaklıkta, Eğertutmaz Deresi’nde bulundu.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Narin Güran cinayetiyle ilgili yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuyu yakından takip ettiğini duyurdu. Altun, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hâlihazırda yürütülen soruşturmanın titizlikle devam etmesi ve olayın tam anlamıyla aydınlatılarak Narin kızımızın canına kast edenlerin adalet önünde hesap vermesi için konuyu yakından takip etmektedir" ifadelerini kullandı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Narin Güran’ın kaybolduğu ilk günden itibaren geniş çaplı arama çalışmaları yürütülmüş, jandarma ekipleri, köylüler ve gönüllüler, küçük kızın izini sürmek için seferber olmuştu. 19 gün süren aramaların sonunda talihsiz kız çocuğunun cansız bedeni, bir çuval içinde dere yatağında bulundu.

Olayla ilgili olarak Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından çok yönlü bir soruşturma başlatıldı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da soruşturmanın titizlikle sürdüğünü belirterek, "Narin kızımızın ölümünden sorumlu olan ya da olanlar, adalet önünde hesap verecektir" dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.