Geleceğin Astronotları Bilkent Center’da

Bilkent Center Ankara’da bir ilke daha imza atıyor. Geleceğin astronotları uzaydan önce ilk kez Bilkent Center’da buluşuyor.

Geleceğin Astronotları Bilkent Center’da
Yayınlanma:
Güncelleme:

TİJEN ERDAL

Küçük astronotlar için NASA’nın uzay atölyesi 9-17 Eylül tarihleri arasında Bilkent Center’da kuruluyor. Geleceğin uzay kaşifleri için kurulan atölye ile çocuklar NASA astronotunu ve teleskop ile güneş sistemini yakından inceleme fırsatı yakalayacaklar. Çocuklar ayrıca bu heyecanlı uzay keşfi ile astronot kıyafetleri giyebilecek, kinetik kum ile kendi kraterlerini oluşturabilecek ve kendi uzay istasyonlarını kurabilecekler.  Eğlendirirken öğreten NASA uzay atölyesine katılanlar ayrıca NASA uzay kaşifi sertifikasının da sahibi olacak. Girişlerin ücretsiz olacağı NASA Uzay Atölyesi Bilkent Center’da geleceğin astronotlarını bekliyor.

BİLKENT CENTER VE BİLKENT STATION HAKKINDA

Bilkent Center, 1998’den bu yana Ankara’nın ilk açılan alışveriş merkezlerinden biri olarak, açıldığı günden bu yana müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile alışveriş merkezi tanımını genişleterek “yaşam merkezi” kavramını sektöre kazandırmıştır.  Bilkent Holding bünyesindeki Tepe Emlak’a ait olan ve Tepe Emlak tarafından işletilen Bilkent Center ve 2015 yılında açılan Bilkent Station alışveriş merkezi ve “yaşam merkezi” olarak her yaştan ziyaretçiyi ağırlamaktadır. Yurt içinde on bir alışveriş merkezinde imzası olan Tepe Emlak Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. bünyesinde ayrıca Tepe Prime Avenue, İstanbul Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.