İnstagram'da yeni dönem: Günde sadece bir kez kullanacak!

Popüler sosyal medya platformu Instagram, hikâyeler için yeni bir özellik üzerinde çalıştığını duyurdu. Kullanıcıların coşkusunu daha iyi ifade etmesine olanak sağlayacak "Süper Beğeni" özelliği yakında devreye girecek.

İnstagram'da yeni dönem: Günde sadece bir kez kullanacak!
Yayınlanma:

Hikâyelere daha fazla etkileşim kazandırmayı hedefleyen "Süper Beğeni" özelliği, kullanıcıların bir gönderiyi çok daha dikkat çekici bulduğunu belirtmelerini sağlayacak. Kullanıcılar, bu özelliği hikayeye basılı tutarak kullanabilecek.

GÜNDE SADECE 1 KERE KULLANILABİLECEK

Instagram'dan yapılan açıklamaya göre, "Süper Beğeni" özelliği 24 saatte yalnızca bir kez kullanılabilecek. Bu sınırlama, kullanıcıların gerçekten önem verdikleri içeriklere daha seçici ve özenli bir şekilde tepki vermelerini amaçlıyor.

ALGORİTMA İÇİN YENİ SİNYAL

"Süper Beğeni" özelliğinin sadece bir etkileşim aracı değil, aynı zamanda Instagram'ın algoritması için bir sinyal olabileceği değerlendiriliyor. Bir kullanıcı, bir hikayeye süper beğeni yaptığında, bu, o kullanıcının gelecekteki gönderileriyle daha fazla ilgilendiğini ifade etmiş olacak. Bu sayede, kullanıcıların ilgilendiği içerikler algoritma tarafından daha fazla ön plana çıkarılabilir.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.