MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Özgür Özel ve Tuncer Bakırhan ile tokalaşma açıklaması: "Yeni bir döneme giriyoruz"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde düzenlenen yeni yasama yılı resepsiyonunda CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ile tokalaşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Özgür Özel ve Tuncer Bakırhan ile tokalaşma açıklaması: "Yeni bir döneme giriyoruz"
Yayınlanma:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Yeni bir döneme giriyoruz. Dünyada barış isterken, kendi ülkemizde barışı sağlamak lazım" diyerek, barış çağrısında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni yasama yılı açılışında İsrail’e yönelik yaptığı uyarılara ilişkin bir soruya Bahçeli, Erdoğan’ın bu konudaki kararlılığının altını çizerken, Türk milletini muhtemel gelişmeler konusunda da uyardığını ifade etti.

Özgür Özel ile arasında geçen sert eleştiriler hakkında bir gazetecinin sorduğu soru üzerine Bahçeli, "El sıkma değerlendirmenin işaretidir" şeklinde yanıtladı. DEM Parti ile de temas kurduğunu ve bir başsağlığı dileğinde bulunduğunu belirtti.

Resepsiyonda ayrıca Bahçeli, milli paralimpik sporcularıyla sohbet etti ve onlarla fotoğraf çektirdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.