Nusaybin'de iki terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin Nusaybin'de iki teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Nusaybin'de iki terörist etkisiz hale getirildi
Yayınlanma:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, biri turuncu biri gri kategoride yer alan iki teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Yerlikaya, "Son terörist etkisiz hale getirilene kadar mücadelemize sizlerin duası ve desteğiyle kararlılıkla devam edeceğiz." dedi.

Yerlikaya, "Mardin Nusaybin'de sözde Ömeryan bölgesinde Mardin İl Jandarma Komutanlığımızca gerçekleştirilen Şehit Jandarma Asb.Üçvş. Mehmet Gündüz Operasyonu kapsamında, kahraman komandolarımız ve güvenlik korucu timlerimizle, teröristler arasında sıcak temas sağlandı. Çatışmada 2 BTÖ üyesi terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi. Teröristlerden biri İçişleri Bakanlığı Terör Arananlar Listesinde turuncu kategoride bulunan Nurhak Derik Gap kod adlı Ramazan Temel; diğeri ise İçişleri Bakanlığı Terör Arananlar listesinde gri kategoride bulunan Yılmaz kod adlı Bilal Şahin'di. Bu teröristlerin aynı zamanda vatandaşımızın şehit edildiği, Jandarmamızın ve vatandaşımızın da yaralandığı eylemlere de katıldığı tespit edildi." şeklinde açıklama yaptı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.