Şilan Eylül Kandemir

Şilan Eylül Kandemir

Haftanın magazin olayları (13 Haziran / 19 Haziran 2023)

Haftanın magazin olayları (13 Haziran / 19 Haziran 2023)

Birçok insanın takip ettiği, geniş hayran kitlesine sahip ünlülerin yaşam tarzları, giydikleri, yedikleri/içtikleri, gittiği mekânlar ve özel hayatlarındaki gelişmeler merakla izleniyor. Özellikle günlük hayatımızda geniş bir zaman alan sosyal medya sayesinde ise uzaktaki ünlüler bir arkadaşımız gibi takip edebiliyor, onlara seslenebiliyor hatta iletişim kurabiliyoruz.

Günahları/sevapları, ihanetleri, güzellikleri, şok eden sözleri, kostümleri, kıyafetleri, saç stilleri, yeni sevgilileri ile gündemi belirleyen ünlülerin hayatlarındaki gelişmeleri, sosyal medyaya yansıyan olayları sizlere her hafta bu köşeden duyuracağım. Ünlülerin hayatında gözden kaçan, atladığınız her şeyi buradan sizlere aktaracağım.

Haftanın öne çıkan magazin olayları, ünlülerin bu hafta başına gelenler için hazırsanız; haydi başlayalım…

CEMAL CAN CANSEVEN

Cemal Can Canseven bir yarışma programında sunucu olarak ekranlara dönüyor. Cemal Can Canseven bu sefer kazanmaya değil kazandırmaya geliyor. Eğlenceli kimliği ve başarılı performansıyla adından söz ettirerek Survivor 2020'de şampiyon olan Cemal Can Canseven, ekrana dönüyor. Canseven, Star İç Yapımlar imzalı Patlat Kazan isimli yarışmayı sunacak. Canseven'in eğlenceli sunumuyla ekrana gelecek ola yarışmada 22 yarışmacı 500 bin TL'nin sahibi olmak için kıyasıya mücadele edecek. "Patlat Kazan" bayram sonrası Star TV ekranında olacak. Haftada 2 gün yayınlanması planlanan yarışmanın günleri ise henüz belli değil. Instagram hesabından yarışmanın tanıtım videosunu paylaşan Cemal Can Canseven, "Oh be artık rahatça söyleyebilirim. Bu yaz birlikte hem eğleniyoruz hem kazanıyoruz. Patlat Kazan, çok yakında Star TV'de başlıyor. Hazır olun, kavuşuyoruz" diye konuştu. Canseven’in bu paylaşımına Burcu Özberk, Yasemin Sakallıoğlu, Selin Ciğerci, Atakan Arslan, Elçin Afacan ve Fırat Albayram gibi isimlerden destek yorumu geldi.

diger-resim-a59fe26e-e600-463a-ab86-3f244dee402c-1.webp

MABEL MATİZ

Elle Style Awards Ödül Töreni'nde ödül alan sanatçı Mabel Matiz, ödülünü LGBT'lere armağan ederek yaptığı konuşmayla geceye damga vurdu. Türkiyeli LGBTİ+lara ödülünü armağan eden Matiz'in konuşması konuklar tarafından alkışlandı. Matiz, ödül konuşmasında, “Ödülümü uzun yıllardır her türlü baskı ve sınırlandırmaya rağmen kendilerini cesurca, inatla ortaya koyan, varlıklarını korkusuzca haykırmaya devam eden ve bu cesaretleriyle bana her zaman çok büyük ilham olan Türkiyeli LGBTİ+’lara ithaf ediyorum” şeklinde konuştu. Mabel Matiz’in konuşmasına Twitter’dan iğrenç yorumlar geldi.

mabelmatiz-1560843655-001.jpg

HAFSANUR SANCAKTUTAN – HANDE ERÇEL

ELLE Style Awards törenine katılan Hafsanur Sancaktutan, göğüs dekolteli uzun bir elbise tercih etti. Saçlarını da topuz yaptıran güzel oyuncu, basın mensuplarına şekilden şekile girerek poz verdi. Sancaktutan, pozlarıyla gündemde adından sıkça söz ettirirken, oyuncu Hande Erçel’de yüzü olduğu markanın davetinde, Sancaktutan’ın verdiği pozlar gibi poz vererek şekilden şekile girerek gündemi sarstı.

Hafsanur Sancaktutan, Hande Erçel’in eski sevgilisi Kerem Bürsin ile “Ya Çok Seversen” adlı dizide partner oldu.

hafsanur-sancaktutanin-ardindan-ha-peek-001.webp

BEYAZIT ÖZTÜRK

Bir döneme damga vuran ve ekran klasiği haline gelen Beyaz Show, yeniden izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Beyazıt Öztürk'ün sunacağı programın hangi kanalda yayınlanacağı ise bilinmiyor. Beyazıt Öztürk, katıldığı canlı yayında konuyla ilgili açıklamasında "Bu yaz Beyaz Show başlayacak. Ayrıca bir yarışma programıyla da ekrana dönüyorum" diye konuşmuştu.

Beyazıt Öztürk yeni sezonda hem Beyaz Show'u hem de Passaparola'yı yeniden ekrana getirecek. Ekranların sevilen programı Beyaz Show, 7-8 bölüm olarak planlandı. Öztürk, bir döneme damga Passaparola yarışmasını da yeniden ekrana getirecek. Passaparola yarışması, her gün MasterChef Türkiye All Star yeni bölümünden önce izleyici karşısına çıkacak. Ekranların sevilen yarışması Passaparola'yı 2002-2004 arası Metin Uca, 2004-2005 arası Mesut Yar ve Mehmet Ali Erbil en son 2010-2011 arasında Metin Uca sunmuştu.

maxresdefault-001.jpg

EDA ECE

Başarılı ve güzel oyuncu Eda Ece, ve Buğrahan Tuncer bugün nikah masasına oturacak. Çiftin yakın dostlarına gönderdiği nikah davetiyesi de sosyal medyaya düştü.

Uzun süredir düğünleri için hazırlık yapan ikili, İstanbul'daki lüks bir otelde dünyaevine girecek. Nikah şahitliğini menajeri Gaye Sökmen, Melda Narmanlı Çimen ve Ayşegül Aldinç'in yapacağı Eda Ece, sade bir nikah davetiyesi hazırlattı. Çift, davetiyeye sadece "Düğün davetimizde birlikte olmaktan mutluluk duyacağız" yazdırdı.

eda-ece-001.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Şilan Eylül Kandemir Arşivi