Şilan Eylül Kandemir

Şilan Eylül Kandemir

Haftanın magazin olayları (20 Mayıs / 26 Mayıs 2023)

Haftanın magazin olayları (20 Mayıs / 26 Mayıs 2023)

Birçok insanın takip ettiği, geniş hayran kitlesine sahip ünlülerin yaşam tarzları, giydikleri, yedikleri/içtikleri, gittiği mekânlar ve özel hayatlarındaki gelişmeler merakla izleniyor. Özellikle günlük hayatımızda geniş bir zaman alan sosyal medya sayesinde ise uzaktaki ünlüler bir arkadaşımız gibi takip edebiliyor, onlara seslenebiliyor hatta iletişim kurabiliyoruz.

Günahları/sevapları, ihanetleri, güzellikleri, şok eden sözleri, kostümleri, kıyafetleri, saç stilleri, yeni sevgilileri ile gündemi belirleyen ünlülerin hayatlarındaki gelişmeleri, sosyal medyaya yansıyan olayları sizlere her hafta bu köşeden duyuracağım. Ünlülerin hayatında gözden kaçan, atladığınız her şeyi buradan sizlere aktaracağım.

Haftanın öne çıkan magazin olayları, ünlülerin bu hafta başına gelenler için hazırsanız; haydi başlayalım…

MERVE DİZDAR

whatsapp-image-2023-05-24-at-12-22-30.jpeg

Cannes Film Festivali'ne giden Merve Dizdar, Fransa'dan dönerken uçağa alınmadı. Bu konuya ilişkin sosyal medya hesabından ateş püskürdü. Rol aldığı dizilerdeki başarısıyla adından söz ettiren Merve Dizdar'ın da kadrosunda yer aldığı Nuri Bilge Ceylan filmi Kuru Otlar Üstüne filmi, Cannes Film Festivali'nde gösterildi. Filmin sonunda salona giren oyuncu, 10 dakika boyunca ayakta alkışlandı. Başarısıyla konuşulan Merve Dizdar, Türkiye'ye dönüşte beklenmediği bir olay yaşadı. Fransa'dan dönerken uçağa alınmayan Dizdar, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Rezervasyon sorunu yaşadığı için Fransa'da Türkiye'ye dönüşte uçağa alınmayan Dizdar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sete yetişmek üzere Cannes Film Festivali'nden ayrılıp 2 saat önce havalimanına geldim. 24 saattir check in yapmaya çalıştığım uçak overbooked (çifte rezervasyon) olduğu için uçağa alınmadım. Yarın sabah setim var ve uçamadım… Bu durumda olan 4 kişi daha var. Bu nasıl açıklanır?" diye konuştu.

MERT RAMAZAN DEMİR

mert.jpg

Usta oyuncu Nursel İdiz, Star TV ekranlarının sevilen dizisi Yalı Çapkınının başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir’in oyunculuğunu eleştirdi.

Usta oyuncu Nurseli İdiz, katıldığı canlı yayında Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir'in performansının abartıldığını söyledi. Mert Ramazan Demir'in oyunculuk performansının abartıldığı kadar iyi olmadığını söyleyen Nurseli İdiz, "Ben bir şey bulamadım ama bu çocuğu baya bir yukarlara çıkardılar. Çok genç, birkaç işini daha görmek lazım. Bende bir antipati yaratıyor. Elektrik alamıyorum. Ne aşırı yakışıklı ne de oyunculuğu aşırı iyi... Bunun gibi çok var ama 5-10 sene sonra ne olacağını bilmiyorum. Büyük bir oyunculuk göremedim bir de çocuklara kötülük ediyorlar. O kadar abartılıyorlar ki 10 yıl sonra da bunalıma giriyorlar. Herkesin bir modası, bir dönemi vardır. O dönemde çok yükseliyorlar ondan sonra da yere çakılıyorlar. Bunları hepimiz yaşadık. Bu çocuk bir dizide başarısız olursa bunalıma girer. 20 yıl ortadan yok olduktan sonra dönen birçok insan var. Her şeyi dozunda yaşamak lazım" diye konuştu. İdiz, başarılı bulduğu oyuncunun Selahattin Paşalı olduğunu dile getirerek, “Müthiş bir oyuncu” yorumunu yaptı.

MERYEM UZERLİ

whatsapp-image-2023-05-24-at-12-22-30-1.jpeg

Fransa'nın güneyindeki Cannes kentinde bu yıl 76'ncısı düzenlenecek olan Cannes Film Festivali dün başladı. Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteriyle adını milyonlara duyuran Meryem Uzerli, görkemli hali ile herkesi büyüledi. Festivalde adeta Meryem Uzerli rüzgarı esti.

Sinema ve gösteri dünyasından birçok ismin katıldığı festivale Meryem Uzerli, siyah straplez elbisesiyle katıldı. Sosyal medya hesabından kırmızı halı fotoğraflarını paylaşan Uzerli’ye takipçileri güzel yorumlar yaptı.

HADİSE

hadise.jpg

Ünlü şarkıcı Hadise, yalnızca 4 ay evli kaldığı eski eşi Mehmet Dinçerler ile nişanında verdiği pozu bu defa da birlikte düet yaptığı Rapçi Murda'yla vermesi dikkat çekti. Murda ile "Sen Dönene Kadar" şarkısının klibi için kamera karşına geçen Hadise, verdikleri pozları da 14,4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı. Özel hayatı ile sürekli gündeme gelen Hadise, geçtiğimiz sene nisan ayında iş insanı Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturmuş ancak 4 ay sonra tek celsede boşanmışlardı.

TÜLİN ŞAHİN

98084.jpg

Güzel model Tülin Şahin, katıldığı bir programda Kanlıca'daki lüks yalıdan neden taşındığını açıkladı. Şahin’in söylemlerine birçok yorum yağdı.

Portekizli iş adamı Pedro de Noronha ile olaylı bir şekilde ayrılan ve şimdilerde kızı ile annesiyle yaşayan Tülin Şahin, "Bi Dolaplar Çeviriyoruz" programında lüks yalıdan neden taşındığını anlattı. Bahçe içindeki evinden bahseden Şahin,"15-16 sene Suadiye'de bir villada oturdum. Oradan da Kanlıca'daki bir yalı dairesine geçtim ama ben yalı dairesinde yaşamayı sevmedim. Ağır sinüzitim var. Denizin üstünde olmak yoruyordu. Hamileliğimi de denk gelmişti. Boğaz'daki akıntı da beni çok etkiledi. Kanlıca'dan sonra yıllarca Etiler'de kaldım. Daha sonra bu evime yani Tarabya'ya taşındım. Kızım ve annemle yaşıyoruz" diye konuştu. Tülin Şahin'in açıklaması kısa sürede sosyal medyada gündem olurken takipçileri söylemleri ile alay etti. Tülin Şahin’e takipçileri "Allah'ım bana da böyle dertler ver, çok şükür fakiriz ve böyle dertlerimiz yok, Yalı dairesi olmayan anlayamaz, Söylediklerini anlamıyorum, anlasam hak vereceğim seni anlayabilmem için yalı dairesinde 9 ay hamilelik geçirmeliyim” yorumları yaptılar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Şilan Eylül Kandemir Arşivi