Enver Baltaş

Enver Baltaş

İşin aslı ne?

İşin aslı ne?

Arap Baharı adı altında ülkeleri kaosa sürükleyen ve daha sonra ülke değerlerine çöken Siyonist akıl, İslam ülkelerinin göbeğine İsrail diye bir terör devletini çıban başı olarak kurdu ve her türlü desteği vermekte.

Geçmişten günümüze geldiğimizde bugüne kadar bu ahlaksız güç karşısında tek oyun kuran ve oyunları bozan Türkiye oldu?

Tek tek sırayla gidelim

1) Irak ve Suriye üzerinde oluşturulmak istenen Akdeniz'e ulaşma projesi PKK koridoru, Türkiye’nin yerinde operasyonlarıyla çöp oldu. Libya'da kaos planı Türkiye’nin yerinde operasyonuyla çöp oldu. Akdeniz üzerinde kurulmak istenen Türkiye’yi hapsetme planı Türkiye-Mısır anlaşması ile çöp oldu.

Gazze’yi ilhak etme planları bir avuç dedikleri Hamas’a karşı 9 ayda sonuç var mı? Tabii ki yok. Çünkü Türkiye bu planı da çöp etti.

Suriye'nin kuzeyinde seçim hamlesi Türkiye, Lübnan’dan iki akıllı füze ile İsrail’i tam isabetle vurarak "Hadi yapın yapa biliyorsanız!" dedi, İsrail ve abisi ABD'ye. Sonuç? O da çöp oldu.

Gelelim bugüne. Özgür Suriye Ordusu'nu Türkiye kurdu, eğitti ve yönetmekte. Şu an 100 bin düzenli ordu mevcut ve bölgenin en güçlü ordusu, bu orduyu nasıl kurdu peki Türkiye’ye mülteci olarak gelen ailelerin çocukları özel yetiştirildi yeniden bölgeye gönderildi. Anlayacağınız İsrail’i çaresiz bırakacak altyapı adım adım atılmakta. Mantık yürütün, koskoca Rus Devlet Başkanı, Türkiye’nin Dışişleri Bakanı'nı özel dinliyor ve Türkiye’nin istediği çizgiye geliyor. Esat'a talimat veriliyor Esat, Türkiye ile ilgili pozitif cümleler kuruyor, sonuç PYD’nin sonu demek.

Bu hamleleri gören ABD ve İsrail harekete geçerek bu provokasyonu servis ediyor. Yedik mi peki? Tabii ki yemedik. Hazır olun büyük darbeyi yakında indireceğiz. Devletimiz çok güçlü ve harika bir plan yürütmekte. Devletimize güvenelim, arkamıza yaslanıp olacakları izleyelim. Kalın sağlıcakla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Enver Baltaş Arşivi

Aile

11 Haziran 2024 Salı 09:53