Enver Baltaş

Enver Baltaş

Kınıyoruz!!!

Kınıyoruz!!!

28 cami vuruldu daha şiddetli kınıyoruz, kilise vuruldu kınama şiddetini artırıyoruz. Okul, pazaryeri, restoran vuruldu, hay Allah o kadar da kınamıştık. Kınamadan öte gidemeyen korkaklar sürüsü; insanlık öldü bir daha kınamayın, 'münasip bir yerinize kına yakın.'

Trilyonluk servete hükmeden buffalo sürüsü, gözünüzün önünde namusunuza çökülmüş. Tüm değerleriniz yok sayılmış. İslami değerler yerle bir edilmiş. Yetmemiş insanlık değerleri de bitirilmiş. Siz ise taptığınız paralarınıza zarar gelmesin diye kınamak kelimesini dahi kerhen kurmuşunuz. Kabe’nin haç ve umre paralarıyla akıllı şehirler kurup lüksün dibine vurmuşunuz.

THE LINE, Suudi Arabistan’ın megakenti NEOM’un belki de en tanınmış bölgesi. Yüksek ve dar şehir, deniz seviyesinden 500 metre yükseklikte ve 200 metre genişliğinde olacak şekilde hayata geçirilecek. Kentsel yaşamda bir devrim olarak nitelendirilen proje, arabalara veya yola ihtiyaç duymadan birbirine bağlanacak. Konut sakinlerinin hem doğaya hem de günlük ihtiyaçlarının tamamına beş dakikalık yürüme mesafesinde ulaşımı sağlanacak. Dahası, projenin hiper bağlantılı yapay zeka özellikli doğrusal gelişiminin %100 temiz enerji ile desteklenmesi öngörülüyor.

Diğer zengin Arap ülkelerinde sahra çöllerinde jeep yarıştırıp deveyi hamuduyla götürürken yetmiyor, altın tozundan pastalar kesilip zevkin dibine vuruluyor.

Emin olun ben sizi kınamıyor, lanetliyorum…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Enver Baltaş Arşivi