Ali İnandım

Ali İnandım

Maymun Çiçeği’nin de provası yapılmış

Maymun Çiçeği’nin de provası yapılmış

Münih Güvenlik Konferansı’nın 2021 yılındaki toplantısında bir salgın senaryosu ve sonuçları incelenmiş. Nükleer Tehdit Girişimi (The Nuclear Threat Initiative) adlı kurumun öncülüğünde değişik ülkelerden uzmanların katıldığı bu senaryo ve değerlendirmesi, tesadüfe bakın ki onların MPox (monkeypox) diye kısalttığı, maymun çiçeği salgını üzerine yapılmış. Bugün gündeme geldi ama 2021’de hesabını bile yapmışlar.

3 milyar kişiye bulaşacağı, 270 milyon kişiyi öldüreceği sonucuna varmışlar.

Devletleri, liderlerini, yerel ve uluslararası sağlık örgütlerini, Birleşmiş Milletler gibi kurumları uyarmışlar nasıl önlem almaları gerektiği üzerine.

( https://www.nti.org/wp-content/uploads/2021/11/NTI_Paper_BIO-TTX_Final.pdf

https://www.nti.org/analysis/articles/strengthening-global-systems-to-prevent-and-respond-to-high-consequence-biological-threats/ )

DEVLET YETKİLERİNİ İLK BUDAMA ADIMI

Bu çalışmaları destekleyecek kişi ya da özel sektör kuruluşlarıyla da işbirliği yapılmasını önermişler. Bill ve Melinda Gates Vakfı gibi… Vakfın temsilcisi de bu çalışmanın üyelerinden biri zaten. Kovid-19 ortada yokken yıllar önce adını telaffuz eden müneccim Bill Gates’in vakfı, bir virüs ve salgının daha öngörüsüyle sahnede.

Dünya çapında bir üst kuruluş oluşturulması, uyarı, bilgilendirme ve önlemlerin onun tarafından yönetilmesini önermiş bu çalışmayı yapanlar. Örneğin Dünya Sağlık Örgütü (WHO) gibi. Yani devletler yetkilerini bu kuruluşa versin, tek başlarına beceremezler demeye getiriyorlar.

İradeyi Kovid-19 salgınında bizi başından beri yanlış yönlendiren Dünya Sağlık Örgütü’ne teslim edersek daha iyi olurmuş.

SAPKINLAR DÜNYA İDARESİNE Mİ HAZIRLANIYOR?

O örgütün Başkanı Tedros Adhanom Ghebreyesus, Dünya Ekonomik Forumu’nun 17 Ocak’ta yapılan toplantısında “Kovid-19'dan 20 kat daha ölümcül ‘X Hastalığı’na hazırlıklı olmalıyız” demiş, o toplantıda da ortada olmayan bir hastalığın senaryosuna çalışılmıştı.

Anlaşılan Kovid-19 provaydı. Sırada Maymun Çiçeği sahne alacak, Kovid-19’dan 20 kat güçlü ‘x hastalığı’ son darbeyi indirecek bu müneccimlerin aklına bakarsak.

Bunların hepsi insanları eziyet içinde öldürecek ya da güçsüzleştirip arazlar bırakacak hastalıklar. Kasıtla yapılabilmesi, insan gibi insan olanın akıl sınırları dışındadır, sapkınlıktır.

Sapkınlar mı insanlığın topyekûn idaresine hazırlanıyor?

ZİHİNLERİ KÖLELEŞTİRİYORLAR

Bakın, savaşları yelleye yelleye körüklüyorlar, halkları devletlerine karşı kışkırtıyorlar, salgınlarla milyonları belki ileride milyar olacak, eksiltiyorlar, ekonomik ölçüleri ters yüz edip ceplerimizi boşaltıyor, sahip olduklarımızı değersizleştiriyorlar. Sanal alem ile kişiliklerimizi sıfırlıyorlar.

Bunların hepsi aynı anda yürütülüyorsa bir insanın daha ne kadar karıştırılabilir kafası? Muhakeme kudretini kaybetmiş bir zihinden ala köle olabilir mi?

İNSANLA ŞEYTANIN SAVAŞI

Bu sapkınlığı izliyor ve müdahale etmiyorsa uluslararası saygınlık atfedilen bütün kurumları çöpe atıp, yerelleri ayıklamalıyız. Bill Gates ya da onun her mevkiden benzerleri değil bu zehirli aklın kaynağı; onların da sahibi var.

Bütün düğmelere bastılar, artık kabullenmemizi bekliyorlar. İnsanlığı sürükledikleri cehennemin, dünya çobanlığına talipler.

Bu basit bir iktidar savaşı değil, insanla şeytanın varoluş kavgası.

İlgili yazılar:

https://www.anadolugazete.com.tr/salginda-ikinci-perde-mi-acilacak-7263yy.htm

https://www.anadolugazete.com.tr/salgin-var-asicilar-nerede-7754yy.htm

https://www.anadolugazete.com.tr/kovid-19-provaymis-7780yy.htm

https://www.anadolugazete.com.tr/kovid-19-asilari-niye-geri-cekiliyor-20102yy.htm

https://www.anadolugazete.com.tr/suc-viruste-degil-20167yy.htm

https://www.anadolugazete.com.tr/insanoglu-bir-atlantis-daha-mi-batiracak-20176yy.htm

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ali İnandım Arşivi