Ankara'da ittifak trafiği hızlandı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e 'Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliği ittifakı' öneren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın görüşmek için Akşener'den randevu talep ettiği öğrenildi.

Ankara'da ittifak trafiği hızlandı
Yayınlanma:

Ankara'da yerel seçimler öncesi ittifak trafiği hız kazandı. CHP ve İYİ Parti görüşmesinin ardından bir teklif de Zafer Partisi'nden geldi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in İYİ Parti'yi ziyaretinin ardından Zafer Partisi de ittifak trafiğine başladı. Özgür Özel'in ittifak görüşmesine tepki veren Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından bir çağrıda bulundu.

Önceki gün İYİ Parti'ye 'Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliği ittifakı' önerisinde bulunan Ümit Özdağ, Meral Akşener'den randevu talep etti.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Zafer Partisi'nde İYİ Parti'ye randevu talebi iletildi.

Sosyal medya hesabından çağrı yapan Ümit Özdağ, “Sayın Özel sizi HDP ile yaptığı yeni ittifaka davet edecek” ifadelerini kullanarak Meral Akşener'e seslenmişti.

İYİ PARTİ VE ZAFER PARTİSİ İTTİFAKI OLUR MU?

“Sayın Akşener, şimdi gelmiş olduğumuz noktada bir daha İYİ Parti’ye gönül vermiş samimi Türk milliyetçilerini, Atatürkçüleri, vatanseverleri HDP ile ittifak içerisine sürüklemeyin!” diyen Özdağ, mesajını şöyle sürdürmüştü: AKP ve CHP merkezli siyaset yapılanmasını Cumhuriyetimizin kurucu değerlerine sarsılmaz bir inanç temelinde kurulacak Zafer Partisi - İYİ Parti ittifakı etrafında oluşacak büyük bir vatansever, Atatürkçü, Türk milliyetçisi seçmen gücünün yaratacağı sinerji ile dağıtarak mevcut ikili kutuplaşmayı kıralım.”

Ümit Özdağ, daha önce İYİ Parti'den istifa ederek Zafer Partisi'ni kurmuştu.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.