Dzeko ve Hajredinovic yangını: Kasımpaşa maçı öncesinde iddiaların odağı oldular | Dzeko, Hajradinovic buluşmasının detayları!

Fenerbahçe'nin usta golcüsü Dzeko ve Kasımpaşa'nın asist kralı Hajradinovic'in eşleriyle beraber çıktığı akşam yemeği, Fenerbahçe'nin Kasımpaşa maçı öncesi gündem oldu.

Dzeko ve Hajredinovic yangını: Kasımpaşa maçı öncesinde iddiaların odağı oldular | Dzeko, Hajradinovic buluşmasının detayları!
Yayınlanma:

Fenerbahçe'nin golcüsü Edin Dzeko ve Kasımpaşa'nın kaptanı Hajradinovic eşleriyle beraber yemeğe çıktı. Bosna Hersek vatandaşı iki futbolcunun yemeğe çıkması sosyal medyada bir anda gündem oldu.

Fotoğraflar Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı öncesinde tartışma yarattı. Eşleriyle beraber yemeğe çıkan Dzeko ve Hajradinovic maç öncesi buluşmalarından dolayı eleştiriler ve iddiaların hedefi oldu.

BULUŞMA NE ZAMAN GERÇEKLEŞTİ?

Süper Lig'in asist kralı Hajradinovic ve vatandaşı Fenerbahçe forveti Dzeko tarihler 19 Şubat'ı gösterdiğinde eşleriyle beraber yemeğe çıktı.

Hajradinovic'in 18 Şubat'ta olan doğum gününü 1 gün gecikmeli kutlayan Dzeko ve Hajradinovic, eşleriyle beraber bir restoranda hatıra fotoğrafı çektirdi.

Fotoğraflar 19 Şubat günü Hajradinovic ve eşinin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

dzeko2.jpg

Fenerbahçe ve Kasımpaşa'nın oynayacağı Süper Lig karşılaşmasından önce sosyal medya hesaplarından sıkça paylaşılan bu fotoğraflar iddiaların hedefi oldu.

Bosna basınına da yansıyan haberlerde iki Bosna Hersekli futbolcunun dostluğuna ve Süper Lig'deki iyi performanslarına vurgu yapıldı.

Edin Dzeko 18 golle Süper Lig'de gol kralı, Hajradinovic ise 13 asistle hem Süper Lig hem de Avrupa'nın önde gelen 5 liginde asist kralı olarak bulunuyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.