Galatasaray'da Dursun Özbek yeniden başkan seçildi

Başkan Dursun Özbek, Galatasaray'a yakışır bir demokratik süreç yaşandığını belirterek, "Süheyl kardeşime bu demokratik sürece verdiği destekten dolayı teşekkür ederim. Burada kaybeden yok, sadece bir kurum kazandı, o da Galatasaray." dedi.

Galatasaray'da Dursun Özbek yeniden başkan seçildi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Galatasaray Kulübü'nün rutin seçimli genel kurulu, oy sayımı işlemi halen devam ederken, ilk 14 sandığın tasnifi tamamlandı.

Galatasaray Lisesi'nde 4 bin 415 oyun kullanıldığı kongrede, açılan ilk 14 sandık sonucunda başkan adaylarından Dursun Özbek, 2 bin 173, Süheyl Batum da 672 oya ulaştı.

Süheyl Batum, seçimin demokrasi şöleni şeklinde geçtiğini vurgulayarak, Galatasaray Kulübü'nün kazandığını belirtti.

Özbek'in seçimi kazanmasıyla kürsüye gelen Batum, her zaman olduğu gibi demokratik bir ortamda, başka hiçbir kurumun sağlayamayacağı bir seçim gerçekleştirdiklerine dikkati çekti.

"Bu seçimde galip gelen, her zaman olduğu gibi Galatasaray oldu." diyen Batum, şöyle konuştu:

"Bu demokratik havada seçimi yöneten divan heyetine ve eski yönetime içtenlikle teşekkür ediyorum. Bu seçim, yarınki zaferimizin habercisi olacaktır. Hep birlikte 24. şampiyonluğumuza ulaşacağız. Demokrasiyi bu şekilde uygulayan bir kulüpten tüm camialar korksun. Biz Galatasaray'ız. Kimseye benzemeyiz."

Başkan Dursun Özbek ise, Galatasaray'a yakışır bir demokratik süreç yaşandığını belirterek, "Süheyl kardeşime bu demokratik sürece verdiği destekten dolayı teşekkür ederim. Burada kaybeden yok, sadece bir kurum kazandı, o da Galatasaray." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.