Galatasaray'ın eski kralı Diagne Suudi Arabistan’a gidiyor

Türkiye’de Galatasaray da dahil olmak üzere birçok takımın formasını giyen ve son olarak Fatih Karagümrük'ten ayrılan Senegalli futbolcu Mbaye Diagne, geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Diagne, Suudi Arabistan'a göz kırptı. İşte detaylar...

Galatasaray'ın eski kralı Diagne Suudi Arabistan’a gidiyor
Yayınlanma:

31 yaşındaki Mbaye Diagne 2017/ 2018 sezonunda Kasımpaşa formasıyla Türkiye’ye ayak bastı. 2018/2019 sezonunda Galatasaray’a transfer olup hem Türkiye Ligi şampiyonluğu hem Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan Diagne o sezon attığı 30 golle gol kralı da olmayı başarmıştı. Galatasaray’dan kiralık olarak İngiltere’ye giden Diagne, 2022-2023 sezonunda bir başka İstanbul takımı Fatih Karagümrük’e transfer olmuştu.

PARA ASLA YETERLİ DEĞİLDİR

Süper Lig'de bir çok takımın formasını giyen Diagne, geleceği için şu anda kesin bir şey olmadığını ancak Suudi Arabistan'a sıcak baktığını söyledi.

Suudi Arabistan ekibi Al Shabab ile kariyerinin ilk kupasını kazanan 31 yaşındaki golcü futbolcu, O dönemle ilgili, O zamanlar çok gençtim. Kız arkadaşımı bile götürmedim. Çünkü yasaları çok katıydı, resmi olarak evli olmamız gerekiyordu ve hava çok sıcaktı. Ayrılmadan önce orada altı ay geçirdim. Şimdi işler biraz değişti. Aslında, oraya geri dönebilirim diye düşünüyorum.

Daha fazla para kazanmak istediğini dile getiren Mbaye Diagne, "Şu anda biraz para kazanmak istiyorum, para asla yeterli değildir. Sadece kendim için olsaydı 3-4 yıl önce futbolu çoktan bırakmıştım. Ama bir noktada arkanızda kalanları da düşünmek zorundasınız. Amacım değişmek ve başka bir şey görmek" diye konuştu.

Diagne, 2022-2023 sezonunda toplam 35 maçta 25 gol atıp 6 asist kaydetti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.